Alege kituri pictura pe numere pentru activitati intelectuale

Timpul liber trebuie petrecut facand lucruri care ne fac placere cu adevarat, dar si activitati care ne imbunatatesc intelectul. Pictura este o forma de arta care imbina rabdarea, perseverenta si placutul ca intr-un final sa obtinem un tablou de care sa fim mandri. Cu sistemul care se bazeaza pe kituri pictura pe numere, oricine poate picta, chiar daca nu are un talent inascut.

Cand a fost prima data cand ti s-a prezentat termenul de „kituri pictura numere”? Poate ca erai un copil sau poate ca a fost ceva mai recent. In cazul in care nu ai auzit de aceasta, pictura dupa numar este un sistem de pictura care delimiteaza o imagine in forme si marcheaza fiecare forma individuala cu un numar care corespunde unei culori de vopsea. Artistii aspiranti completeaza fiecare forma cu culoarea de vopsea necesara pana cand toate spatiile sunt umplute si a aparut o imagine. Pictura dupa numar este cu adevarat la fel de usoara pe cat pare. Tocmai de aceea, a castigat o popularitate incredibila cu cateva decenii in urma si continua sa fie o distractie preferata pentru multi dintre noi.

Istoria picturii pe numere

Un kit pictura numere a fost elaborat pentru prima data in 1950 de catre Max S. Klein, inginer si proprietar al Palmer Paint Company din Michigan. Aceste truse au fost create impreuna cu artistul comercial Dan Dobbins. Wikipedia a declarat: „In 1951 Palmer Paint a introdus marca Craft Master care a vandut peste 12 milioane de kituri. Acest raspuns public a determinat alte companii sa produca propriile versiuni de vopsea in functie de numar. ”

Kituri de pictura numere au avut un apel in masa si, dintr-un motiv intemeiat: au dat tuturor sansa de a crea ceva frumos. Publicul i-a iubit din prima si sunt inca iubite de oameni din intreaga lume. Acest hobby poate fi practicat atat de copii, cat si de persoanele mature. Nu exista o restrictie in aces sens.

Leonardo insusi a inventat o forma a acesteia, atribuind asistenti pentru a picta zone pe o lucrare pe care el a schitat-o si numerotata deja. Folosind un kit de pictura vom putea realiza tablouri inedite, unele fiind chiar copii fidele ale unor mari capodopere!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments