Cu totii ne dorim sa traim intr-un apartament sigur si confortabil. Si o modalitate de a mentine o temperatura placuta acasa este instalarea unui aer conditionat, mai ales intr-o zona ca a noastra,  care se incalzeste din ce in ce mai mult. In plus, un aer conditionat  ofera multe beneficii pentru sanatatea ta si ar trebui sa stii despre ele.

Cel mai important beneficiu al aerului conditionat pentru sanatate consta in faptul ca reduce umiditatea din casa. A trai intr-o casa fara umiditate ridicata este mult mai sanatos deoarece aceasta umiditate este legata de acarieni, mucegai, insolatie si deshidratare. Desi exista si alte metode de a ne mentine racoarea, a avea un sistem de aer conditionat este cea mai buna modalitate de a reduce umiditatea ridicata.

Pentru acele persoane care sufera de astm, locuinta ar trebui sa fie intotdeauna un refugiu sigur, iar unul dintre beneficiile pentru sanatate ale aerului conditionat in acest sens este ca reduce sansele de aparitie a crizelor de astm.

Acest lucru se realizeaza prin filtrarea aerului murdar care poate contine acarieni, poluanti sau alergeni, precum si prin eliminarea oricarei umiditati pe care o putem gasi in mucegai. Nu uita sa schimbi filtrele de aer, altfel vei transporta murdaria din aerul conditionat in casa ta. Este important sa curatam filtrele de aer la fiecare 30 pana la 60 de zile.

De la praf la bacterii, aerul din interior poate deveni un pericol pentru sanatate din cauza ventilatiei inadecvate si a supraincalzirii. Putem dezvolta tuse, raceli, dureri de cap si oboseala. Cu aerul conditionat putem imbunatati ventilatia si controlam temperatura casei noastre. Modelul Mitsubishi Electric Inverter 18000 BTU Onyx Black este ideal pentru orice incapere si are un pret avantajos!

Cauza deshidratarii este lipsa apei. Transpiratia noastra contine apa din corpul nostru. Cu cat transpiram mai mult, cu atat pierdem mai multa apa si suntem mai vulnerabili la deshidratare. Putem preveni acest lucru chiar si acasa datorita instalarii unui aer conditionat. Aerul proaspat din casa ta  reduce transpiratia si scade temperatura corpului.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment