Alegeti Marea ca destinatie de vacanta!

Vacantele nu sunt doar distractive, ci si foarte sanatoase! Studiile au aratat ca a-ti separa viata de locul de munca poate avea beneficii pentru sanatatea fizica si mentala. Persoanele care pleaca des vacante au un stres mai scazut, un risc mai mic de boli de inima, o perspectiva mai buna asupra vietii si o motivatie mai mare pentru atingerea obiectivelor. Daca totusi aveti nevoie de un impuls convingator, iata o lista cu unele dintre beneficiile suplimentare ale vacantelor.

Stresul poate contribui la boli de inima si hipertensiune arteriala. Atat pentru barbati, cat si pentru femei, a lua o vacanta la fiecare doi ani, comparativ cu fiecare sase, va reduce riscul de boli coronariene sau atacuri de cord.

Alegeti Marea ca destinatie de vacanta! - Refu.ro

Acum este mai simplu ca niciodata sa va cazati la un hotel in Venus de 4 stele, unde beneficiati de toate conditiile de care aveti nevoie! Multi dintre cei care se intorc din vacanta sunt mai concentrati si mai productivi. Studiile au constatat ca stresul cronic poate face dificila realizarea anumitor sarcini si poate cauza probleme de memorie. A va lua timp liber poate fi ca si cum veti obtine un reglaj pentru creier, imbunatatirea sanatatii mintale si a cunoasterii. Angajatii care isi iau timp regulat pentru relaxare sunt mai putin susceptibili de a experimenta epuizarea, ceea ce ii face mai creativi si mai productivi decat omologii lor suprasolicitati si sub odihna. Cercetarile arata ca planificarea unei vacante va poate spori fericirea. Unii oameni au o stare de spirit crescuta cu pana la opt saptamani inainte de calatorie.

Concluzia este ca luati o vacanta daca puteti. Cand va separati timpul de stresul muncii si al vietii de zi cu zi, acesta poate imbunatati sanatatea noastra fizica si mentala, motivatia, relatiile, performanta la locul de munca si perspectiva. O vacanta va poate ajuta sa va simtiti relaxati si mai pregatiti sa va ocupati de orice se intampla dupa aceea. Viata aglomerata pe care o ducem acasa poate schimba deseori echilibrul chimic din corpul nostru si, in special in tarile mai reci, lipsa soarelui poate avea efecte daunatoare asupra sanatatii noastre. De fapt, doar 15 minute petrecute la soare intr-o vacanta de tip wellness pe plaja pot ajuta la atenuarea depresiei si pot determina corpul nostru sa produca vitamina D. Prea mult soare, totusi, poate duce la arsuri solare, insolatie si chiar cancer de piele – asa ca nu uitati sa purtati protectie solara si sa petreceti ceva timp relaxandu-va la umbra.

O vacanta la plaja aduce, de asemenea, beneficii de fitness fizic, adesea cu activitati pe care nici nu le-am considera un „exercitiu” in sine, pentru ca ne bucuram atat de mult de ele. Inotul in mare este o sursa distractiva de cardio si foloseste grupurile noastre musculare majore, asa ca, indiferent daca faceti snorkeling sau vasliti relaxa,t corpul va profita de aceste beneficii. Nisipul ofera, de asemenea, un teren nou pentru a aduce unele modificari modului in care functioneaza muschii.

Ofertele pentru a gasi cazare la un hotel in Venus sunt numeroase si avantajoase!

Hotel Melodia

  • Stațiunea Venus, România – Strada Gala Galaction, Venus, 905504
  • Telefon (9:00-18:00)
  • Telefon Receptie: +4 0241 731 906
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments