P6Q+--poza-principala-MAREAllview P6 Quad Plus este noul telefon lansat de Allview, exact ca si numele de model, acest telefon vine cu un procesor quad-core de 1,5 Ghz, o viteza de procesare destul de mare, care-ti poate oferii un multi-tasking rapid, totul in buzunarul tau.

Allview P6 Quad Plus vine ca un upgrade de la P6 Quad, unde a fost imbunatatit hardware pentru a face fata aplicatiilor deabea lansate in Google Play. Daca nu te impaci bine cu majoritatea aplicatiilor din market, atunci viteza telefonului in browser va fi vizibila prin primele in care accesezi site-urile preferate. Ecranul telefonului este de 4,65 inch, ce-ti ofera un display HD Super Amoled bine protejat de Gorilla Glass.

Telefonul vine in varianta Dual-Sim (Dual Standby), functia de Apel in asteptare este disponibila numai SIM-ului pe care efectuezi convorbirea, conectivitatea 3G HSDPA+ iti ofera o viteza de pana la 21Mbps, conectivitatea fiind activa pe ambele SIM-uri, asadar daca consumi banda la unul din SIM-uri, poti folosi internetul fara probleme in continuare.

Te poti bucura linistit de camera foto principala (Omnivision) de 8MPx, care-ti ofera si functie de filmare Full HD, la o rezolutie de 1920×1080. Impreuna cu cateva functii interesante ale camerei poti sa experimentezi singur fotografierea HDR sau filmarea de tip Time lapse.

Dupa mai multe modele Allview care oferea doar 512 MB RAM, incep sa observ ca romanii nostrii incep sa ne inteleaga nevoia noastra, eu am avut 3 telefoane pana acum cu 512 RAM si ma simteam limitat, nu puteam sa fac ce vreau cu telefonul meu mobil. Ca si design imi place la modelul asta ca nu are o distanta prea mare fata de marginile ecranului, si sa fim seriosi, cine nu se bucura de design-ul ultra slim.

Specificatii Allview P6 Quad Plus

Sistem de operareAndroid 4.1.2 Jelly Bean
Procesor Quad Core, Cortex-A7, 1,5GHz
GPUPowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0
RAM1024MB
ECRANHD Super Amoled, 4,65 inch (320 dpi)
3GHSDPA+  21,6 Mbps si HSUPA 5,4 Mbps
Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru