AllviewViper_S_2Allview V1 Viper S este al 2-lea smartphone de la Allview care vine cu un puternic procesor quad-core Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz. Ecranul este IPS HD OGS de 5’’ vine cu  două camere foto Omnivision de 13MPx si camera secundara de 5MPx.

Terminalul utilizeaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean, si vine echipat cu NFC (Near Field Communication), o tehnologie wireless conceputa pentru a face schimb rapid de informatii intre diferite dispozitive prin atingerea sau apropierea acestora. Pe langa procesorul quad-core, Allview V1 Viper S are o memorie RAM de 2GB si un chipset grafic Adreno (450Mhz) care-ti ofera un multitasking si un browsing foarte rapid.

 

„Suntem bucuroşi să fim prezenţi pentru al treilea an consecutiv la cel mai important târg de IT&C din Europa. Cu o săptamână în urmă am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”,

A declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

AllviewViperSNoul device Allview poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepand din luna aprilie, la preţul de 1.299 lei. Allview lanseaza tot mai multe telefoane la specificatii foarte bune, sunt curios cum va reactiona piata romaneasca la modificarile aduse de Allview la telefoanele sale.

Pentru mai multe detalii legate deViper S, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro/vipers.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru