De multe ori lucrurile simple devin deliciul unei zile bune, asta mi se întamplă și mie de o săptămână, și mereu încep cu video-ul de la Britain’s Got Talent. Mă amuză maxim clipul, deabea aștept să văd și următoarele acte ale celor doi! Mă uitam cum televiziunea modernă a evoluat prin aceste concursuri televizate, pe lângă publicitatea de pe Youtube, implică și oameni cu un talent unic, pentru unii dintre ei chiar este o lucru bun, pentru ca ies și ei în lumina reflectoarelor, dar pentru alții asta este doar un mod de a face altceva, doar ca să vadă cum este pe scenă cred, căci altfel nu înteleg cum poți să ajungi tu pe scena aia și să începi să dansezi ca un copil la 5 ani care nu prea știe care-i stângul și dreptul, sau să începi să cânți și să te crezi cântăreț de top, când defapt cred că și urechile lor suferă.

Dar na, asta este natura noastra să încercăm, și bine facem până la urmă, buni sau răi avem dreptul să încercăm orice ne pune viața asta în cale.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

6
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
IonutFotograf nunta BucurestisilviuBlog cu StilLaurentiu Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Adi
Vizitator

Mda, funny :))

Laurentiu
Vizitator
Laurentiu

You made my day! Cum de nu stiam de el?! 😀

Blog cu Stil
Vizitator

:))) Funny :))

silviu
Vizitator
silviu

LIKE

Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

LUcrurile cele mai simple sunt de multe ori atat de originale…incat nici nu te astepti la ce rezultat pot avea asupra spectatorilor!

Ionut
Vizitator

Destul de vechi video-ul insa e mai mult decat amuzant. Si da, evolutia observata de tine e de-a dreptul fantastica.