Aparatul de epilat cu ceara – cea mai eficienta solutie pentru epilare

Epilatul nu este tocmai partea favorita a femeilor, insa este absolut necesara. Exista multe metode de a indeparta parul nedorit de pe corp: lama de ras, crema depilatoare,  benzi de ceara rece, benzi de ceara fierbinte, aparate de epilat prin smulgerea firului de par din radacina, aparate de epilat prin taierea firului de par si aparat de epilat cu ceara.

Cum te epilezi eficient si pe o durata mai lunga?

Cea mai rapida metoda de epilat este lama de ras, insa prezinta foarte multe dezavantaje: firul nu este smuls din radacina, ci doar taiat la nivelul pielii, fapt care favorizeaza o crestere mai rapida a parului, care oricum se va ingrosa putin cate putin dupa fiecare epilare. De altfel, dupa epilarea cu lama, intr-o zi sau doua, pielea se va simti foarte aspra din cauza cresterii firului de par. Cea mai eficienta metoda de epilare, desi nu la fel de rapida precum lama, este epilarea cu ceara. De ce? Ceara smulge firul de par din radacina, astfel incat pielea va ramane fina pentru o perioada mai lunga de timp. Mai mult decat atat, dupa un timp, daca ramaneti fidela epilarii cu ceara, parul va deveni din ce in ce mai rar, iar firul de par din ce in ce mai subtire si va creste tot mai greu.

Multe femei considera epilarea cu ceara dureroasa, costisitoare si se pierde prea multa vreme atunci cand mergeti la salon. O solutie alternativa mersului la salon pentru epilare ar fi sa va achizitionati un aparat de epilat cu ceara. Astfel puteti sa aveti grija de dumneavoastra acasa, oricand aveti timp si fara sa mai dati bani inutili pe programari la saloanele de cosmetica.  Un aparat de epilat cu ceara este foarte usor de folosit: incalzeste ceara si dumneavoastra nu trebuie decat sa o aplicati in locurile necesare, dupa care smulgeti.

Avantajele unui aparat de epilat cu ceara

  1. Cel mai mare avantaj al unui aparat de epilat cu ceara este ca il puteti folosi oriunde si oricand doriti, fara a depinde de programarile la salon.
  2. Un aparat de epilat cu ceara este foarte usor de folosit si procesul de epilare nu este deloc dureros.
  3. Daca optati pentru epilarea cu un aparat de epilat cu ceara, cu timpul parul nedorit ca deveni din ce in ce mai rar.
  4. Epilarea cu ceara garanteaza o piele mai fina pentru o durata mai lunga.
  5. Daca veti cumpara un aparat de epilat cu ceara, economisiti destui bani. Aparatul il cumparati o data si il folositi multa vreme, pe cand alte solutii de epilat necesita sa fie cumparate de fiecare data.

Unde gasiti aparate de epilat cu ceara?

Asigurati-va ca achizitionati doar cele mai bune produse. O buna recomandare pentru un aparat de epilat cu ceara este magazinul online www.tpb.ro unde veti gasi mai multe modele pentru astfel de aparate de epilat, dar si alte solutii si accesorii feminine care va vor fi de ajutor pentru epilare.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru