Aplicatie de descarcat muzica pe Youtube direct mp3

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Aplicatie de descarcat muzica de pe Youtube direct in format mp3 nu este un subiect atat de greu in zilele noastre, pentru ca exista Free Studio, un soft complet gratuit oferit de cei de la DVDVideoSoft, unde ai cateva aplicatii care te lasa sa faci urmatoarele:

free-studioAstea fiind doar cateva optiuni din pachetul complet gratuit si simplu, care are dimensiunea de 86,4 MB. Oferind un simplu mod de a converti fisiere audio sau video.

Aplicatie de descarcat muzica de pe Youtube (320kbps)

Pentru cei care doresc acest program doar pentru Youtube, este capabil de conversie fisiere audio la 320Kbps direct de pe Youtube, si poti sa descarci mai multe formate video. Ai dat de un playlist care il vrei? Programul descopera ca link-ul care doresti sa il convertesti este audio si face parte dintr-o lista, te atentioneaza daca vrei sa descarci toata lista sau numai acel audio.

Cea mai buna aplicatie de descarcat muzica – Youtube mp3 muzica

Dezvoltarea lui este sustinuta destul de bine, odata la cateva luni apare o noua versiune care are imbunatatiri sau optimizari fata de versiunea precedenta, daca inainte nu stiai cum sa faci rost de audio sau unvideo de pe youtube, acum este foarte simplu, doar cu cateva click-uri si ai descarcat orice video sau audio de pe youtube in cateva secunde.

Programul este freeware, dar se poate achitiziona si o versiune premium a programului. Cu toate acestea versiunea free functioneaza destul de bine, chiar si pentru pretentiosi.

Programul poate fi downloadat de aici: DVD Video Soft

Aplicatie de descarcat muzica – direct pe telefon – Muzica de pe Youtube in mp3

Esti iubitor de muzica? Iti place sa asculti muzica in timpul liber sau in timp ce lucrezi? Atunci ai accesat pagina corecta pe internet pentru ca astazi vom impartasi unele dintre cele mai bune aplicatii Android, din care puteti descarca cu usurinta muzica MP3.

Descarcarea de muzica gratuita de pe site-uri pare a fi un proces dificil, deoarece interfata acelor site-uri nu sunt foarte bune si au foarte multe reclame enervante.

Astfel, pentru a descarca gratuit muzica cat mai usor pentru tine, am cautat cele mai bune aplicatii de descarcat muzica direct in telefon.

Chiar daca exista multe aplicatii bune pentru Android disponibile in magazinul Play. Deci, hai sa trecem la cele mai bune aplicatii pentru descarcat muzica in telefon.

Cele mai bune aplicatii de descarcat muzica in 2018

Toate aplicatille pe care le-am enumerat mai jos sunt testate de noi înainte de listarea acestora aici. Am sortit toate aplicaţiile pe baza mai multor factori precum evaluarea utilizatorilor şi a caracteristicilor acestora.

Music Paradise Pro

Acesta este un motor de cautare pe care il poti utiliza pentru a descarca clipuri scurte, efecte sonore, tonuri de apel, melodii mp3. Aceasta aplicatie este foarte usor de utilizat.

Are trei sectiuni

  • Cautare;
  • Descarcari;
  • Biblioteca.

Doar cautati orice nume de artist, album sau melodie din butonul de cautare si acesta va fi descărcat în sectiunea Biblioteca. Desi, aplicatia are unele reclame enervante, dar chiar si asa înca aceasta aplicatie Android merita o incercare. Cu toate acestea, aceasta aplicatie nu mai este disponibila, dar puteti sa descarcati fisierul APK pentru isntalare. Dispune de player muzical incorporat, prin intermediul caruia poti sa redai melodii direct din aceasta aplicatie.

Sfat: – Daca primesti o eroare de server, schimba versiunea motorului de cautare si incerca din nou.

Descarca Music paradise Pro

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments