Asistenta privind sistemele de securitate

De multe ori se pot produce situatii in care sistemele de securitate pot avea anumite probleme, asadar dezvoltarea unui call center in cadrul companiei cu ajutorul caruia clientii sa poata primi asistenta a fost necesara a se implementa.

Initiatorul acestei idei, Ioan Retegan, afirma faptul ca necesitatea de a implementa acest call center se datoreaza dorintei de a raspunde mai prompt la cerintele clientilor si de a le oferi un suport pe toata durata utilizarii sistemelor de securitate.

Proiectul call center

Initiatorul proiectului, Ioan Retegan, afirma ca motivele care au stat la baza initierii acestui proiect sunt raspunderea cu promptitudine la solicitarile clientilor, cresterea calitatilor post vanzare si reducerea costurilor de operare a departamentului de mentenanta.

Ioan Retegan afirma faptul ca dezvoltarea in acest sens a afacerii vine ca o gura de aer proaspat intrucat in acest fel se vor rezolva multe situatii aparute in utilizarea sistemelor de securitate a clientilor Helinick.

Aceasta strategie de dezvoltare a afacerii impinge firma catre imbunatatirea substantiala a afacerii si totul este realizat in sensul sa satisfaca nevoile clientilor.

Ce va presupune activitatea de call center?

Domnul Ioan Retegan afirma ca in cadrul serviciilor de call center din cadrul companiei se vor trata toate problemele pe care le pot intampina clientii in utilizarea sistemelor de securitate dar se vor prelua si comenzi. In acest fel se va asigura o rapiditate a serviciilor oferite si se vor putea acoperi mai rapid nevoile.

Conform experientei domnului Ioan Retegan, nu toate situatiile presupun deplasarea unei echipe tehnice pentru a rezolva o problema minora. Asadar multe dintre probleme pot fi rezolvate cu usurinta chiar de utilizator. Sunt situatii in care clientii nu acorda o atentie prea mare explicatiilor specialistilor sau de multe ori le uita si pentru toate situatiile de acest tip clientul va suna la call center si acolo un consilier specializat va oferi solutiile competente.

Conform domnului Ioan Retegan departamentul de call center care preia comenzile va discuta cu clientii despre toate detaliile legate de modul de instalare a sistemelor de securitate pe care doreste sa le implementeze si se vor finaliza cu trimiterea unei echipe tehnice pentru a le instala respective a achita sistemele de securitate.

Sistemele de securitate logice vor putea fi monitorizate in activitatea de call center de catre personalul specializat si astfel se va putea oferi asistenta de la distanta fara a mai fi necesar ca o echipa tehnica sa se deplaseze la sediul clientului pentru a face modificari sau sa rezolve probleme care pot fi solutionate si de la distanta, afirma domnul Ioan Retegan.

Beneficiile oferite prin creearea unui departament de call center

Ioan Retegan spera ca aceasta activitate de call center sa se dezvolte intr-un timp cat mai scurt drept pentru care in stadiul incipient va avea nevoie de personal calificat si cu cunostinte solide in domeniul instalarii si mentenatei sistemelor de securitate. In acest sens, activitatea proiectului de call center initiat de Ioan Retegan va creea noi locuri de munca iar afacerea se va dezvolta intr-un sens pozitiv.

Ioan Retegan afirma ca in acest fel clientul se va simti mai fidelizat si va simti ca are suportul unei echipe profesioniste atunci cand are probleme. Este foarte important sa nu uiti de client si sa ii sprijini in orice etapa a colaborarii iar acesta este unul dintre aspectele care ii vor face sa recomande serviciile mai departe.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments