Asistenta rutiera indiferent conditii meteo in Brasov

Multi soferi au fost in situatia de a ramane cu masina in pana atunci cand au urmat un traseu dificil, cu multe pante, specific traseelor montane.

M-am convins de aceasta problema atunci cand dupa o zi intreaga de mers in conditii infernale, la peste 43 grade Celsius si pe o ploaie puternica, masina a cedat pe pantele de langa Brasov, si nu a mai putut fi pornita.

Daca as fi fost in orasul de bastina, cu siguranta as fi gasit pe cineva care sa ma ajute sa remorchez masina pana acasa, dar in Brasov chiar nu cunosteam pe nimeni care sa ma ajute.

Desigur ca as fi putut sa apelez la o firma tractari auto Brasov, dar nu cred ca un camion cu un troliu ar fi rezolvat problema. In primul rand doream sa aflu ”la prima mana” ce defecte avea masina, iar in cazul in care acestea nu puteau fi remediate la fata locului doream ca masina sa fie transportata imediat intr-un service de marca.

Noroc cu smarthponul din dotare si cu abonamentele cu date nelimitate. De acolo mi-a venit ideea de a apela la o firma de asistenta rutiera Brasov, care m-a ajutat chiar m-ai mult decat m-am asteptat.

In ciuda orei inaintate la care am apelat la serviciile lor (cu aceasta ocazie am aflat ca firmele de acest gen au program 24h pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an) acestia au raspuns cu promptitudine apelului, iar in cel mai scurt timp a aparut langa mine si platforma.

Deja vremea de afara era din ce in ce mai rea (pe langa ploaia torentiale incepuse sa bata si un vant puternic), angajatii firmei de asistenta rutiera Brasov au fost politicosi, mi-au ascultat problemele si au inceput prin a face o constatare tehnica a starii masinii, apoi m-au intrebat unde vreau sa fie dusa.

Mai mult, mi-au sugerat si o lista intreaga cu service-uri de marca din Brasov unde masina urma sa fie reparata in conditii de siguranta si de calitate maxima.

Intrucat nu stiam cat va dura reparatia, principala problema era unde sa ma cazez, mai ales ca la acea ora din noapte (si necunoscand orasul) nu prea stiam cum sa procedez.

Noroc cu angajatii firmei de tractari auto Brasov. Afland problema mea, acestia au dat un telefon la firma unde au rugat colega de la dispecerat sa ma ajute cu gasirea unui loc de cazare unde sa imi petrec noaptea.

Costurile au fost destul de rezonabile, tinand cont de conditiile meteo si de ora la care am apelat șa serviciile lor, iar acest lucru a fost un mare plus.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments