Balerinii sau pantofii fără toc îi dau femeie siguranță și putere să cucerească orice nu și-ar propune, iar sandalele îi oferă unei femei senzualitate și feminitate.

Și nu e doar dorința femeii care apare atunci când vede o pereche de pantofi în vitrină și nu poate renunța, nu. E demonstrat științific că atunci când propezi o pereche de pantofi, sau o rochie se declanșează un întreg proces neurologic în creierul nostru care elimină o substanță numită dopamina, care este responsabilă de stare de bine a întregului organism. Și astfel, am răsturnat toate miturile că femeile iubesc pantofii fără motiv, există un motiv și încă unul serios susținut de medicină.

Femeile vor găsi o mie și unu de motive să-și justifice cumpărarea de balerini dama, sandale sau pantofi, chiar și fața de ele însuși. Aș zice că este o bătălie cu morile de vânt să-i interzici unei femei să-și cumpere o pereche nouă de pantofi, pe care poate o va încălța odată sau poate niciodată, dar care îi era atât de necesară în acel moment. Atunci cand optezi

Balerini sau sandale? Lejeritatea isi spune cuvantul de fiecare data

Toți probabil cunosc citatul “Da-ții unei femei pantofii potriviți și va cuceri lumea” și asta e atât de adevărat, pantofii îi oferă unei femei siguranță și încredere în sine. Dacă are în picioare perechea perfectă de pantofi o femeie poate cuceri nu doar un bărbat, dar și piscuri mult mai înalte.

Ce să mai vorbim despre relația femeilor cu pantofii sau scris cântece, au fost subiectul multor cărți, sau filmat filme și există o mulțime de bancuri la această temă.

“Există un element de seducție în pantofi care nu există pentru bărbați. O femeie poate fi sexy, fermecătoare sau timidă cu pantofii săi.”

 Christian Louboutin

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1 Comment

  1. Ador balerinii asta e adevarul 🙂 ai atat de multa dreptate!

Write A Comment