Balustrade de sticlă pentru o casă de vis

Dacă ai putea să îți construiești acum casa visurilor tale, nu-i așa că ți-ar plăcea să îți montezi  și niște balustrade de sticlă interioare și exterioare?

Unele cum sunt acelea din oferta ABCLudens, de exemplu!

Vrei o casă nouă? Începe cu alegerea balustradelor!

Bine, ai putea să spui și că deocamdată a avea o casă cu etaj, așa, ca revistele străine, este o dorință pe care e greu să o materializezi, dar nimic nu este imposibil. Ia citește “Șlefuitorul de diamante”, dacă nu mă crezi.

Și dacă nu îndrăznești încă să scrii în jurnalul tău secret faptul că ai vrea să fii proprietarul unei astfel de locuințe  luxoase, ce ar fi să începi cu ceva foarte simplu pentru a ți se concretiza visul?

Pornește de la elementele constructive ale viitoarei tale case.

Analizează pur și simplu modelele de balustrade din sticlă securizată cu prindere în conectori laterali, din inox lucios ori satinat cu mâna curentă din lemn de stejar care să fie montate pe rampe, scări, balcoane sau terase. Sticla poate să fie după dorință: ultraclară, sablată sau fumurie.

Nici măcar nu costă mult! Un metru liniar pentru asemenea elemente pornește de la 195 euro.

Evident că dacă îți dorești asemenea balustrade, ele nu pot să fie suspendate în aer, ci să facă parte integrantă dintr-o locuință. Ai ghicit! Chiar din casa cu etaj pe care, dacă ți-o dorești cu ardoare și acționezi conștient pentru a-ți împlini visul, chiar s-ar putea să o ai mai devreme decât ți-ai putea imagina.

Cu atât mai mult e grozav ca să îți alegi niște balustrade de sticlă dacă deja îți construiești oaza ta de fericire cu etaj și balcon, după ce ai avut curajul fantastic de a scăpa dintre betoanele orașului.

Unde poți găsi niște balustrade demne de mileniul 3?

Intră pe site-ul celor de la abc-ludens.ro și alege niște balustrade din sticlă securizată potrivite, deoarece astfel o să îți mărești spațiul interior și o să dai o notă extrem de personală balcoanelor și teraselor casei tale, nemaipunând opreliști în calea pătrunderii luminii.

Trăim niște vremuri în care tot ce este solid se dizolvă în aer, după cum spunea cineva. Și chiar așa este. De ce ar trebui ca să urâțim spațiul de locuit cu niște panouri de lemn, metalice sau realizate din alte materiale de construcție opace, grele, când avem la dispoziție în prezent sticla securizată? Ea este extrem de rezistentă și nu prezintă niciun pericol pentru utilizatori, se curăță simplu și, fără umbră de îndoială, este materialul viitorului.

Un interior luminos și modernizat, organizat în jurul unei terase care are o scară deschisă într-o parte, este un element arhitectonic de mare efect vizual.

În interior, în zona scărilor, se pot utiliza inclusiv panouri vitrate gravate pentru un plus de originalitate.

O balustradă de sticlă pentru o scară modernă este o structură ușoară, care contribuie la accentuarea senzației de luminozitate și spațiozitate a incintei.

Deși o astfel de balustradă se caracterizează uneori prin lipsa cadrului, ea are o soliditate dovedită prin certificări serioase. Un astfel de sistem din sticlă securizată prezintă alte două avantaje certe: este rapid și ușor de instalat.

Sunt frumoase și diversele modele de balustrade din inox, precum și binecunoscutele balustrade din fier forjat, dar parcă niște balustrade din sticlă securizată nu pot să fie egalate de nimic. În acest sens, produsele oferite de ABC Ludens asigură o calitate maximă, motiv pentru care le poți achiziționa fără ezitare.

Balustradele din sticlă sunt ideale pentru balcoane, deoarece permit o vedere totală fără a sacrifica nimic din consistența unei balustrade clasice din punctul de vedere al siguranței, așa încât se poate opta fără grijă pentru astfel de elemente constructive spre a le monta pe fațada casei, în scopul de a evidenția un design avangardist, bazat pe o eleganță deosebită.

În concluzie o casă de vis începe cu primul pas. Sau cu prima literă din alfabet. ABCLudens te așteaptă!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments