Battlefield 4 Gameplay Multiplayer

battlefield-4-gamplay-videoPentru că a fost Gamescom 2013 unde Electronics Arts a arătat mai multe momente multiplayer din noua serie de Battlefield care o să aibe lansarea pe 29 octombrie și va fi disponibil pe Xbox 360, Xbox One, PS 3 și PS 4. În cele doua video-uri de mai jos persoana care era la comandă nu a avut cele mai bune momente, având chiar și greșeli de începator ori nu vedea bine inamicul și începea să tragă aiurea, ulterior murind complet aiurea. Cu toate astea video-urile sunt pentru a-ți arăta interfața jocului, nu să vezi cum joacă altcineva, cu toate că parcă te enervează că joacă prost.

Opțiunea în care îți apare persoana care te-a ucis și de unde te-a ucis, este bine venită într-un fel, pentru că dacă persoana care m-a ucis este tot în locația aia are șanse foarte mari să fie mort pentru că îi știu poziția și am un mare avantaj, el neștiind de unde pot să apar.

Cu toate astea Battlefield 4 se așteaptă a fi cel mai bun shooter first person, cel puțin din ce văd eu, dar până când nu pun mâna personal pe versiunea BETA, momentan tot ce pot face este să speculez, și să revin cu o părere personală după câteva ore de Battlefield 4 BETA, eventual chiar să fac și un scurt video legat de joc, când o să apară BETA. Fiind un jucător Premium la Battlefiled 3 am acces automat la Battlefiled 4 BETA:

Până atunci te invit să urmărești cele două video-uri cu interfața de multiplayer a jocului.

Battlefield 4 Gameplay VIDEO Multiplayer

Știu că o să zici că tipul este complet noob, că nu-și învie coechipierul la 1 pas de el, dar probabil nu avea chef de joc, și trebuia neapărat să facă gameplay-ul ăsta :))

Dar se poate observa că s-a modificat și modul cum inoți acum, plus modul în care mori fiind afectat de gravitație.

Meniul dinainte de respaw s-a schimbat, weapon list-ul de asemenea, plus că acum înainte să dai deploy ai un mic preview cu ce este în zonă, dacă dai deploy în mijlocului unui schimb de focuri, sau dacă zona este sigură.

Din ce am văzut în aceste 2 video-uri care împreună ne arată aproape 10 minute de gameplay din Bf4, unde când vezi că cineva joacă atât de prost, parcă vrei să joci și tu să omori inamicii și să duci la bun sfârșit obiectivele harții.

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ionut

E senzatie! Maine imi ajunge si GTA 5-ul pentru consola, am impresia sa saptamana asta de concediu a picat la fix pentru a ma juca :)))