Dupa saptamani de zvonuri, EA a dezvaluit in cele din urma toate informatiile despre Battlefield V. Jocul se concentreaza pe cel de-al doilea razboi mondial, dezvoltatorul dorea sa se intoarca la originile seriei, prezentand in acelasi timp o perspectiva si un nivel diferit de detaliu asupra conflictului epic. Iata tot ce stim pana acum despre revenirea Battlefield la cel de-al doilea razboi mondial.

Ce este Battlefield V?

BF5 - Ecran Arma

Battlefield V este un shooter first person (cadrul imaginii este acela in care se vede doar arma) al celui de-al doilea razboi mondial dezvoltat de DICE (sub aripa Electrinics Arts), acelasi dezvoltator din spatele intregii francize, inclusiv Battlefield 1942 original. Jucatorii vor lua parte la mai multe batalii pe uscat, in mare si in aer, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, continuand o serie de traditii.

Concentrandu-se pe fortele britanice si europene – cu alte parti care vor veni in actualizari ulterioare – veti vedea perspective unice ale conflictului, inclusiv campania nordica africana, batalia de la Rotterdam si ocupatia Norvegiei. Cu un accent mai mare pe povestirea in-game, atat in povestile de razboi care se intorc cat si in meciurile multiplayer, jucatorii vor avea sansa de a-si crea propria echipa de soldati si sa le ia pe o serie de misiuni online in co-op si multiplayer.

Cum pot juca Battlefield V?

Battlefield V - Data Lansarii - Cerinte Sistem 2018 • Refu Blog

Battlefield V va fi disponibil pe PC (prin Origin), PS4 si Xbox One pentru toti utilizatorii pe 19 octombrie 2018. Cu toate acestea, jucatorii care se aboneaza la EA / Origin Access si care pre-comanda jocul vor avea acces la proba gratuita timpuriu pe 11 octombrie 2018.

Pre-comanda editiei Deluxe va deschide jocul pe 16 octombrie 2018. Cu toate acestea, dezvoltatorul intentioneaza sa deschida o versiune beta la o data nespecificata, permitand tuturor sa aiba sansa de a experimenta jocul inainte de lansarea sa in octombrie.

Ce este nou în Battlefield V?

Battlefield V - Data Lansarii - Cerinte Sistem 2018 • Refu Blog

Mod de joc: War Stories (Battlefield V)

Povestile de razboi: Acest mod, care se intoarce de pe Battlefield 1, prezinta o serie antologica de misiuni de poveste care au multe dintre luptele si momentele de eroism din timpul celor mai mari batalii al celui de-al doilea razboi mondial.

Povestile de razboi din BF V se vor concentra mai mult pe batalii si pe perspective care nu sunt bine cunoscute. In timpul fluxului de viata, am vazut un teaser pentru una dintre povestile de razboi stabilite in timpul ocupatiei germane a Norvegiei in 1943.

Jucati ca un luptator tanar de rezistenta care trebuie sa se confrunte cu fortele invadatoare in timp ce incerca sa-i protejeze pe cei dragi. In timp ce ultimul joc a fost lansat cu doar sase povestiri ale misiunilor de razboi, Battlefield V va lansa cu propriul sau set de misiuni si va vedea treptat pe cele noi adaugate ca parte a actualizarilor actuale de continut pentru joc.

Mod de joc: Grand Operations

Grand Operations: Ca o evolutie a modului Operations – meciuri multiplayer intr-o serie lunga, cu naratiune, setate intr-o serie de harti si tipuri de joc – Grand Operations ia lucrurile mai mult prin incorporarea de noi tipuri de joc.

Luand loc pe parcursul mai multor zile de joc, Grand Operations are o abordare in stil de razboi in angajament. Fiecare victorie va da impresiei castigatoare, in timp ce partea pierzatoare va trebui sa depaseasca obstacolele din ce in ce mai dificile – inclusiv munitia si biletele (care scad la fiecare kill) pentru urmatoarea runda.

In comparatie cu Operatiunile din Battlefield 1, urmatorul joc va avea o varietate mai mare de locatii, obiective si conditii speciale pentru ambele parti.

Mod de joc: Combined Arms

Armele combinate: Intr-un nou mod de cooperare cu patru jucatori, jucatorii isi pot lua soldatul personalizat online pentru a lua parte la o serie de misiuni cu alti jucatori. In aceste niveluri, soldatii vor trebui sa completeze o varietate de obiective diferite, cum ar fi parasirea in spatele liniilor inamice pentru a asigura bunurile-cheie.

Punerea jucatorilor in batalii impotriva cotelor din ce in ce mai dificile cu obiective provocatoare, un director al misiunii AI va adauga noi obstacole si inamici in spawn in functie de performanta echipei.

Toate progresele obtinute de la armele combinate pentru soldatul tau si pentru clasa lor pot fi transferate in modul de baza multiplayer.

Mod de joc: Fortifications

Fortificatii: Ca raspuns la ritmul modului Conquest in jocurile anterioare, DICE a creat o noua caracteristica pentru a afecta viteza cu care sunt distruse cladirile si formele de acoperire. Cu noua abilitate de fortificare, tu si echipa ta poti intari zonele din harta cu o protectie suplimentara impotriva bombardamentului inamic.

Aceasta include fortificarea cladirilor, adaugarea de cuiburi si chiar si fortificarea steagurilor pe care inamicul va incerca sa le captureze. Constructia fortificatiilor va costa resurse, deci jucatorii vor trebui sa aleaga cu atentie ceea ce vor sa construiasca.

Mod de joc: Tides of War

Tides of War: DICE intentioneaza sa introduca treptat continut nou pe un program stabilit, cunoscut sub numele de Tides of War. Aceasta caracteristica va introduce, de asemenea, evenimente temporizate concentrandu-se asupra anumitor batalii cu conditii stabilite, metode de recompense speciale si evenimente speciale comunitare care se concentreaza in jurul unei batalii de razboi.

In cele din urma, Tides of War va adauga noi parti pentru a trai razboiul, impreuna cu noi harti si arme de achizitie. Interesant este ca acest calendar se va potrivi, de asemenea, cu o cronologie similara cu evenimentele din cel de-al doilea razboi mondial, cu noi laturi si locatii adaugate treptat in joc asa cum sa intamplat in timpul conflictului de sase ani.

Concluzie finala pentru Battlefield 5

Battlefield V - Data Lansarii - Cerinte Sistem 2018 • Refu Blog

Jocul are potential, avand multe fix-uri fata de Battlefield 1, asadar astept sa joc varianta BETA si apoi o sa pot spune mai multe. Promitator si foarte multe actiune, iti face dor de zona urbana si te faci sa te mai joci si putin BF4.

Trailerul arata bine, multa miscare, explozii gloante zburand si  bombe aruncate pe campul de lupta. Experienta audio-vizuala de la Battlefield 1 a fost extraordinara, tin minte ca prima ora de joc a fost foarte intensa, povestea te facea chiar sa te simti pe campul de lupta.

Cerinte de sistem Battlefield V – System Requirements Battlefield 5

  • Sistem Operare: Windows 7 (64-bit), Windows 8.1 si Windows 10
  • Procesor (AMD): AMD FX-6350
  • Procesor (Intel): Core i5 6600K
  • Memorie RAM: 8GB RAM
  • Placa Video (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
  • Placa Video (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB
  • DirectX: Minim 11.0
  • Conexiune online: 512 Kbps sau mai rapid
  • Spatiu pe disc: 50GB

Pentru noul Battlefield 5 am ceva pretentii sper sa le atinga, pana atunci sa asteptam BETA si sa urmarim trailerul jocului.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment