Benzile speciale pentru albirea dintilor inlocuiesc albirea profesionala la medicul stomatolog?

Nu incape indoiala ca, indiferent de varsta, de sex sau de statutul social, oamenii isi doresc un zambet frumos, alb si stralucitor. Dar acest lucru nu este posibil de obtinut numai folosind pastele de dinti clasice sau pe cele cu efect de albire, nici macar pastele de dinti nou aparute, cu adaos de bicarbonat sau de carbune vegetal activ. Intr-adevar, curatarea permanenta a dintilor cu aceste paste promite albirea cu pana la doua nuante a dintilor, insa adevaratul efect de albire se obtine altfel.

Albirea dintilor la stomatolog poate determina pacientii sa scoata din buzunar pana la cateva sute de euro. Pe piata exista acum o metoda mult mai eficienta de albire a dintilor, si anume benzile pentru albirea dintilor Crest cu o eficienta dovedita.

Avantajele si dezavantajele folosirii benzilor pentru albirea dintilor

Modul alert si haotic de viata si, implicit, de alimentatie face imposibila mentinerea unui aspect imaculat al zambetului, al pielii, al parului, iar lista poate continua. Aspectul dintilor este afectat in primul rand de alimentatia haotica, de consumul de tutun, de alcool si de cafea, de inlocuirea periajului cu mestecatul gumei, de igiena dentara precara, dar si de consumul unor medicamente care afecteaza dantura, de absenta detartrajului, de unele probleme de sanatate etc.

Ingrijirea orala nu presupune numai folosirea pastei de dinti, a periutei, a atei dentare si a apei de gura. Igiena orala inseamna si folosirea benzilor pentru albirea dintilor, benzi care nu sunt foarte costisitoare in comparatie cu un tratament de albire la stomatolog, dar sunt la fel de eficiente.

Benzile de albire reprezinta cel mai delicat mod de albire a dintilor la domiciliu, cu o eficienta testata si dovedita in timp. In plus, benzile sunt foarte usor de folosit, sunt stabile, nu cad de pe dinti, iar substantele active din compozitia lor au o dozare clara, astfel incat sa nu afecteze sanatatea dintilor.

Zambetul va fi vizibil mai alb in doar cateva zile, fixarea perfecta si indepartarea curata a benzilor determina foarte multi clienti sa repete periodic tratamentul, ceea ce inseamna ca satisfactia lor este garantata. Efectele vor rezista pana la un an, gratie acestor benzi de albire. Conform testelor efectuate de-a lungul timpului, benzile nu afecteaza structura si smaltul dintilor. Plasturii sunt usor de folosit si pot fi utilizati practic oriunde: la dus, in casa, in drum spre serviciu, la sala de sport etc.

Benzile se folosesc o singura data pe zi, asa cum este indicat de producator in instructiunile de folosire. Pentru efecte impresionante, se recomanda pacientilor sa nu se spele pe dinti inainte de aplicarea benzilor.

Pe langa aceste benzi de albire, clientii pot opta si pentru produse de mentinere a aspectului alb imaculat al dintilor o perioada cat mai indelungata de timp. Exista pasta de dinti Crest 3D White, cu efect de albire, dar si apa de gura Crest, care protejeaza dintii si gingiile. Cu siguranta ca folosirea gamei complete de produse de ingrijire a dintilor se va dovedi cea mai buna alegere pentru clienti, care vor fi foarte multumiti de rezultatele obtinute.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments