Refu Blog

Preturi mult mai mici, la aproape orice produs

Black Friday este ziua in care majoritatea produselor, fie ca este vorba de electrocasnice, televizoare, laptopuri, telefoane, carti, articole de bricolaj sau chiar diamante, beneficiaza de reduceri substantiale, ajungand practic la cel mai mic pret de vanzare din intreg anul calendaristic. Tocmai din acest motiv, daca in urma cu cateva saptamani ne doream un anumit gadget, dar nu ne-am permis sa il achizitionam, este extrem de posibil ca in vinerea neagra sa ni-l permitem.

De Black Friday 2018 in mod cert vom avea de unde sa alegem

Un astfel de eveniment este pregatit in detaliu de catre fiecare comerciant, chiar si cu sase luni inainte, astfel ca stocurile vor fi suplimentate. In ciuda unui stoc mult mai mare, sunt de ajuns cateva zeci de ore pentru ca produsele sa fie vandute de catre comercianti. Cel putin acestea sunt estimarile color de la BlackFriday.Onlines.ro, fiind remarcata o tendinta tot mai mare a romanilor de a-si face cumparaturile in vinerea neagra. Conform aceluiasi site, in acest an, majoritatea magazinelor mari vor epuiza stocul dupa primele 24-48 de ore. Daca entuziasmul clientilor va ramane acelasi, anumite produse vor disparea din stoc dupa doar cateva minute.

Produsul favorit poate veni cu reducerea mult asteptata

Este recomandat ca produsele favorite sa fie trecute pe o lista separata, astfel incat raportarea la pretul de dinainte de Black Friday 2018 sa se faca mai usor. Totodata, in acest mod se poate ajunge mai rapid la produsul favorit. In contextul actual, Romania nemaifiind la primul an in care se organizeaza Black Friday, un numar tot mai mare de romani se arata interesati de discounturile din vinerea neagra, acestia facandu-si planurile chiar cu cateva luni inainte de ziua cea mare. Pentru a nu vedea mesajul „stoc epuizat” la frigidere Black Friday de exemplu, trebuie ca aceasta lista sa fie gata dinainte de inceperea promotiilor.

Atentie la promotii

Desi magazinele mari nu isi permit sa gafeze, in ultimii ani au existat sute de plangeri, formulate de clienti de pe intreg teritoriul tarii. Intentionate sau nu, erorile comise de catre comercianti ii pot face pe clienti sa piarda sume importante de bani. Magazinele mici se pot baza pe lipsa de informatii a clientilor si pot scoate la vanzare produse la preturi mult mai mari decat in mod firesc. Exista chiar o tendinta a multor magazine participante la Black Friday Romania de a scumpi produsele inainte de ziua mult asteptata, pentru ca apoi, chiar de vinerea neagra, sa le aduca la pretul initial. Desi ar parea ca acestea sunt mai ieftine, realitatea este de fapt alta.

Comenzile plasate online, recomandate

In cazul unei comenzi plasate pe o platforma online, varianta returului ne ofera o siguranta mai mare in fata unor posibile inselaciuni. Indiferent ca este vorba de o achizitie efectuata de Black Friday 2018 sau inainte de aceasta zi, dreptul la retur este valabil. Legislatia in vigoare obliga fiecare magazin online sa permita clientilor returul produselor achizitionate, in termen de maxim 14 zile de la data achizitiei, in anumite conditii. Asadar, indiferent care ar fi motivul, clientii pot solicita returnarea banilor, intr-un termen indeajuns de lung. Anumite magazine fizice ofera de asemenea dreptul la retur. Produsele returnate nu trebuie sa fie deteriorate, iar ambalajele originale trebuie sa fie pastrate.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment