Black Friday, trei zile ramase!

 

Black Friday, trei zile ramase! - Refu.ro

Pentru toți dintre noi care ne dorim să achiziționăm ceva la un preț bun, Black Friday ar fi o soluție foarte bună pentru că mai multe magazine online se bat pentru a oferi produse la un preț cât mai avantajos, anul trecut eMag a vândut de black friday de nu au mai știut de ei, a durat și până la o săptămână livrarile produselor cumpărate de clienții lor, și anunțând vânzări de 8 milioane de euro, conform blogului lor.

Anul ăsta Black Friday cred că o să fie mai interesant pentru că în „lupta” reducerilor se aruncă mai multe magazine online importante, și aici enumăr: F64.ro, PhotoSetup.ro, DigiLand.ro, PCgarage.ro, Koyos.ro, Evomag.ro, eMag.ro, ClickShop.ro, MarketOnline.ro, Cel.ro, ShopU.ro, MagazinulTau.ro, GamesLine.ro, ZorileStore.ro, Oktal.ro, Flanco.ro, MediaGalaxy.ro, Domo.ro și Altex.ro.

În schimb pe orange.ro se pot face cumpărături cu până la 90% mai ieftin toată săptămâna, se pare că cei de la orange vor să arate clienților și vizitatorii site-ului că poți cumpăra produse mai mult de o zi.

TU ce iti cumperi de Black Friday?

 

PS: O să fac vineri un fel de raport legat de cele mai bune prețuri găsite pe site-urile participante la Black Friday.

5
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Ionut
Vizitator

Ce naspa e sa astepti atat pentru o promotie…in fiecare zi din saptamana asta calculez cat mai e pana vineri dimineata 8-|

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Poate prindem ceva si noi la canon pe foto la f64..l aun pret mai rezonabil..ca …..na prea se face isterie…doar ca eu cred ca vor fi reduceri la prostii! doar!

Star
Vizitator

Deabia astept sa treaca ziua de vineri ca au inebunit astia cu Black Friday :)) sa revina totul la normal 😀

Yamasha
Vizitator

Mi-am luat un aparat foto, chiar au fost unele oferte bune la BF…

Alexandru
Vizitator
Alexandru

Au fost doar cateva oferte bune, restul au fost de umplutura, cea mai naspa faza a fost la un SSD care era la 1000 lei, cu 3 saptamanai inainte de Black Friday era la 450 lei, au umflat pretul si l-au dat cu -50% cu 500 lei, deci si mai scump decat inainte de BF.