Boala de scris din blogsfera

Ca o parte din cei care au blog, exista momentele cand un blogger nu are chef sa scrie din diferite motive personale sau fizice.

Din puctul meu de vedere daca am nervi din diferite motive, sau sunt ofticat pe o chestie, eu nu scriu pe blog despre asta cum fac altii, ci am alte metodele mele de a ma linisti. Si nu cred ca este un motiv bun ca sa scrii vre-un articol la nervi, pentru ca e posibil sa scrii multe abureli sau sa-ti plictisesti cititorii.

Momentan eu am o pauza de respiro pe blog, pentru ca pur si simplu m-a prins boala de scris si nu am fost in stare sa pot scrie ceva interesant pentru cititori, defapt nici ce scriu acum poate nu este interesant pentru unii dintre voi dar asa imi exprim punctul de vedere.

Am vazut ca foarte multi dintre noi incercam in blogsfera sa fim mai activi pentru trafic, pentru cititori si bineinteles in acest caz putem sa scrie si advertoriale pentru firmele/site-urile care ne vad activi.

De cand am cumparat .ro am hotarat sa fiu mai activ pe blog, pentru o perioada a mers faza, dar iar m-a luat boala de scris.

Sper sa-mi treaca, pentru ca mintea mea poate mai mult de atat.

Subscribe
Abonare pentru
guest
10 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
CoStinel

Usor Andrei.
Toti trecem prin momente de genul asta. (Exemplu eu :)) )

D-Petre

„Pauze lungi si dese
Cheia marilor succese” 🙂 … sau nu.
Ca orice boala si asta va trece.

Olga

O sa iti revina cheful…e vara acum si este prea cald sa mai ai chef de stat in casa la pc 😛

Yamasha

Eu cred ca sunt cel mai inactiv om, dar nici nu-mi place sa scriu lucruri doar pentru a fi scrise…mai bine mai putin si cu mai mult impact decat…

Emanuela

Go and have fun!: de stat la pc ai toata iarna:P

Bucur

e greu sa fi activ cand si lucrezi…

Mihaela

Mai trecem si prin astfel de momente in viata…;)

Laurentiu

Timpul le rezolva pe toate…cand o sa prinzi chef, n-o sa ne mai intelegem cu tine pe aici :))