Calea catre un oras curat

Calea catre un oras curat - Refu.ro

Pentru a avea un oras curat, este foarte important ca locuitorii orasului sa colecteze selectiv deseurile, iar aceast lucru se poate face prin utilizarea de recipiente speciale, precum: pubele, eurocontainere, cosuri gunoi, cosuri colectare selectiva. Colectarea selectiva, are ca scop principal protejarea mediului inconjurator. Impactul asupra mediului si asupra biosferei este negativ atunci cand aruncam chiar si un lucru mic, banal, in locuri neamenajate. Aceste deseuri aruncate la intamplare, pot influenta mediul prin aspecte negative cum ar fi: poluarea apelor de suprafata, poluarea aerului cu mirosuri neplacute, modificari de peisaj, etc. Cea mai la indemana solutie este utilizarea cosurilor de  gunoi, a pubelelor, eurocontainerelor,etc. Piata este diversa cu asemenea produse, ceea ce face ca alegerea sa fie dificila. Internetul iti poate furniza informatiile necesare despre firmele care comercializeaza aceste produse, despre calitatea produselor si despre experienta in domeniu a acestor firme, etc. Unul dintre cele mai cunoscute magazine online din Romania care comercializeaza cosuri gunoi, pubele si alte produse, este Sanito. Cu o experienta de peste 13 ani in domeniu, Sanito este unul dintre brandurile puternice de pe piata si colaboreaza cu multe institutii si firme din Romania, fiind un furnizor de calitate.

Echipa de specialisti de la Sanito.ro, iti sta la dispozitie si iti poate oferi informatii complete si de specialitate despre toate produsele existente in magazin. De aici, poti achizitiona cosuri colectare selectiva, cosuri gunoi, pubele, eurocontainere, atat pentru uz casnic, pentru birou sau pentru domeniul public, produse de o calitate exceptionala care vor satisface cerintele celor care le-au achizitionat. De aici poti achizitiona cosul de gunoi pentru reciclare BAERUM A. Cu un design modern, acest cos de reciclare compact este din otel inoxidabil si este potrivit atat pentru acasa cat si pentru birou. Este complet realizat din otel. Acest model dispune de un capac detasabil si cu 4 compartimente colorate interioare, pentru o separare mai usoara a deseurilor. Acest cos se poate personaliza cu autocolante pentru reciclare. O alta alternativa la acest model realizat din metal ultra rezistent este BAERUM B. Acestea au urmatoarele dimensiuni: 4×30 litri / 39×70 cm. Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate.

De asemenea, Sanito pune la dispozitia clientilor sai un set pentru reciclare selectiva EcoSort. Acest set de reciclare selectiva EcoSort asigura o solutie flexibila pentru separarea la sursa a materialelor eliminate ca deseuri. Acesta are un design contemporan si stilat, potrividu-se perfect atat intr-un mediu de birouri, cat si pentru uz casnic. Are spatiu redus de montare, sunt prevazute cu doua manere ergonomice si se gasesc in doua dimensiuni (de 60 litri si 85 litri). Capacele sunt prevazute cu orificii ce permit o utilizare usoara fara a atinge cosul. Sunt disponibile in opt culori si pot fi completate cu o eticheta aplicata in aceiasi culoare ce permite o diferentiere usoara a diferitelor tipuri de deseuri. Sunt rezistente si sunt confectionate din polimeri duri.

Raspunderea noastra a tuturor este sa ne protejem orasul, localitatea, sa ne protejeam planeta,  prin solutii profesionale pentru colectarea selectiva a deseurilor, prin amplasarea de eurocontainere si pubele, cosuri de gunoi, cosuri colectare selectiva in orase, sate, parcuri, cat si in interiorul institutiilor publice, cladirilor de locuinte, birourilor etc. Printr-o colectare selectiva a deseurilor putem aduce schimbari importante atat in viata economica, cat si in viata sociala. Trebuie sa ne educam copiii in spiritul respectului fata de om si fata de natura.

Pubelele de la Sanito sunt realizate din materiale diverse, sunt rezistente la radiatii ultraviolete si la extreme inferioare si superioare de temperatura. Materialele din care sunt confectionate respecta toate standardele de siguranta.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments