Care sunt scaunele de masă inovatoare

Când bebelușul începe să rămână doar într-o poziție așezată, este timpul să vă gândiți la scaunul său de masă.

Nevoia unui astfel de obiect este incontestabilă, nu numai pentru că îi ajută pe părinți, ci și copilul se obișnuiește cu o nutriție adecvată. Cei mici sunt ușor distrași și vor să se miște constant și uneori să se joace cu mâncarea. Prin urmare, dacă învață să fie în locul lor separat, procesul devine reglementat, chiar distractiv.

Bebelușii încep să stea pe un scaun de la vârsta de șase luni și să stea singuri pe masă și să mănânce cu adulții – numai după al doilea sau al treilea an. Până atunci, acest lucru este posibil doar cu ajutorul scaunului lor, dacă are trepte pentru a se ridica la nivelul mesei părinților. Există, de asemenea, scaune moderne care pot fi atașate de scaunele de bucătărie. Sunt o opțiune potrivită atunci când merg la un restaurant cu mama și tata sau când călătoriți.

Când cel mic nu știe cum să manevreze bine tacâmurile, scaunul înalt este cea mai bună opțiune, dacă vreți, și datorită igienei mai bune la domiciliu. Mai mult, o varietate de modele, culori și opțiuni din ce în ce mai moderne sunt disponibile în rețeaua de retail pentru a satisface diferitele preferințe și cerințe ale consumatorilor.

Mesele mobile sunt, de asemenea, un succes, care sunt o alegere excelentă datorită curățării lor ușoare, sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Opțiunile îmbunătățite au spațiu pentru o sticlă sau un spațiu fix pentru castron și tacâmuri.

Deoarece siguranța bebelușului este primordială, siguranța acestuia pe scaun nu trebuie neglijată. Producătorii garantează cea mai mare siguranță cu ajutorul centurilor în 5 puncte, care înconjoară copilul peste umeri și scaun. În plus, sunt realizate din țesături care nu rănesc pielea delicată a bebelușului și sunt făcute pentru a se adapta la înălțimea neastâmpăratului.

Care sunt scaunele de masă inovatoare - Refu.ro

Stabilitatea bebelușului este determinată și de tipul de materiale utilizate și de construcția scaunului în sine. Companiile și mărcile de lungă durată din industrie efectuează o serie de teste de implementat în producția de elemente noi care au stabilit certificate de calitate.

Ultimele modele de scaune au îmbunătățiri care afectează tipul de materiale. Tapițeria este realizată din țesături care nu rețin petele și sunt ușor de curățat. Unele scaune au huse detașabile care pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a fi spălate în mașina de spălat.

Scaunele de lux au roți și stopuri pentru mișcare ușoară sau protecții antiderapante pe diferite trepte. Majoritatea modelelor moderne sunt pliabile, astfel încât să nu ocupe mult spațiu acasă sau să poată fi transportate cu ușurință cu mașina atunci când copilul este în vacanță cu părinții sau în vizită la rude.

Varietatea de modele, culori proaspete și aplicații este, de asemenea, importantă, deoarece atrage atenția copiilor. Modelele care vin cu un set de jucării sau au dispozitive pentru plasarea lor sunt foarte atrăgătoare. Așadar, mâncarea este distractivă și o ușurare pentru părinți. Scaunele cu design 3D sunt extrem de actualizate, ceea ce le face atractive și distractive pentru copii.

Care sunt scaunele de masă inovatoare - Refu.ro

Scaunele de masă de lux au o grămadă de opțiuni, care sunt în mare parte îmbunătățiri în ceea ce privește siguranța și confortul bebelușului. În ultimii ani, modelele au cele mai mobile spătaruri, care permit copilului să stea în diferite poziții – de la vertical până la complet înclinat. Opțiunile posibile disponibile pe piață sunt până la 4 niveluri de reglare a scaunelor și până la 8 în ceea ce privește înălțimea, ceea ce permite utilizarea produsului chiar și din primele săptămâni de viață ale bebelușului. În acest fel, pot fi folosite ca un tip de șezlong pentru nou-născuți.

O altă inovație este așa-numitul scaun înălțător , care cu ajutorul atașamentului său special poate fi montat pe diferite tipuri de scaune, astfel încât micul neastâmpărat să poată fi oriunde la masă cu părinții săi.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments