Carucioare 3 in 1

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Dupa cum spune inclusiv numele lor, carucioarele 3 in 1 incorporeaza 3 produse intr-unul singur si de aceea sunt considerate o solutie practica si economica prin acela care il cumpara si care poate sa beneficieze de utilitatile acestora de care cu certitudine are nevoie.

Un carucior 3 in 1 poate sa fie utilizat  ca si un carucior simplu insa si ca un scaun auto sau cosulet pentru cei mici.

Acest lucrul se intampla pentru ca landoul e unul detasabil putand fi utilizat inclusiv singur, asta deoarece poate lua mai multe forme. Este  important ca dupa achizitionarea unui astfel de carucior, sa ne indreptam atentia spre unul care este de buna calitate buna si care poate sa reziste la transformarile multiplele la care e supus in timpul utilizarii lui.

In cazul acestui tip de carucior, landourile reprezinta piesele mai importante din acest motiv ele  trebuie sa fie confectionate din anumite materiale extrem de rezistente, materiale ce nu vor aluneca si se vor rupe prea usor. Landourile trebuie sa fie imbracate in niste huse detasabile care vor permite ca acestea sa fie spalate intotdeauna cand va fi nevoie. Copii pot scapa in repetate randuri fie mancare fie lapte intr-un carucior de felul acesta iar ele se murdaresc bineinteles, cu usurinta. O husa detasabila este una  foarte practica asta pentru ca ea poate fi scoasa,  spalata la masina si uscata,  apoi reatasata  caruciorului in mai putin de 2 ore.

Este important in acelasi timp sa ne asiguram  ca rotile si cadrul metalic sunt rezistente, putand fi usor de manevrat,  in acest fel, copilul putand sa aiba parte de siguranta si de asigurarea ca o sa poata orice adult sa-l manevreze, inclusiv atunci cand mergem pe trotuare ce sunt neamenajate. Cand ne dorim sa cumparam un carucior un prim aspect important e acela de a ne gandi la optiunea potrivita pentru confortul pe care-l dorim pentru copil si pentru nevoile mamei. In felul acesta, nici un producator de carucioare nu o sa dea gres.

Multe dintre carucioarele  care sunt vandute de producatori s-a intamplat in dese cazuri sa fie rechemate de catre specialistii din fabrici sub motive diverse ca de exemplu pentru ca nu aveau centuri de siguranta pozitionate exact in acele puncte care erau stabilite prin legea, sau ca n-au fost fabricate din niste materiale non-toxice fata de  copii, ori din alt motiv si anume acela ca  aveau tavite prea multe in fata si in felul acest  limitau  siguranta copilului destul de mult, acesta putand in orice moment sa cada din ele.

O problema minora insa, poate sa se  rezolve si intr-un timp relativ scurt, iar in acest timp, compania producatoare trebuie sa ofere persoanelor afectate, un carucior in schimbul celui care a fost rechemat la fabrica. Din pacate, lucru asta este unul foarte rar si se intampla asa pentru ca marea majoritate dintre companiile care produc diverse tipuri de carucioare nu detin suficient de multe astfel incat sa onoreze o actiune de acest tip.

Totusi, un carucior bine lucrat, cu toate avizele institutiilor specializate va avea intotdeauna succes printre cumparatori si va fi preferat de catre acestea.

Mai multe detalii pe www.magazinul-mamicilor.ro.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments