Cât de atractive sunt femeile, în funcție de semnul lor zodiacal

Cât de atractive sunt femeile, în funcție de semnul lor zodiacal - Refu.ro

Astrologia este un domeniu de-a dreptul fascinant, care îți poate dezvălui multe despre felul tău de a fi, în funcție de semnul zodiacal. Prin urmare, am decis să îți prezentăm un altfel de horoscop, cel al atractivității, și suntem curioși cât de mult ți se potrivește. Specialiștii noștri ne dau asigurări că în cea mai mare parte, dar mai pot fi și excepții. Prin urmare, hai să descoperi alături de noi informații interesante, pe care sigur nu le știai.

Berbec

Demnele urmașe ale Evei născute în zodiac Berbecului știu să își impună punctul de vedere, pentru că au o personalitate foarte puternică. Pline de ambiție, acestea vor reuși întotdeauna să obțină ceea ce și-au pus în minte. Nu e de mirare ca o femeie Berbec să lucreze la un studio videochat, pentru că este o metodă rapidă și sigură de a face bani frumoși, cu care să își împlinească toate dorințele. Dar, pentru că au o personalitate puternică și știu ceea ce vor, mai întâi vor studia bine tot ce trebuie sa faci la videochat, pentru că lor nu le impune nimeni nimic, da?

Taur

Femeile Taur sunt cele care caută mereu plăcerea proprie, și din acest motiv, la prima vedere, pot părea puțin egoiste. Este numai o aparență, și cei care le cunosc sunt de-a dreptul fascinați de faptul că sunt foarte deschise și prietene adevărate. Sunt și foarte atrăgătoare, iar dacă într-o încăpere cu multă lume vei vedea un grup mai mare în jurul unei femei, atunci poți să fii sigur că este vorba despre o nativă a zodiei Taur.

Gemeni

Sunt destul de timide, dar asta nu înseamnă că trec neobservate în mulțime. Reprezentanții sexului tare vor fi de-a dreptul fascinați de imprevizibilitatea lor, dar și de aparenta inaccesibilitate. Sunt două arme cu care femeia din Gemeni știe să jongleze foarte bine, și nu puțini sunt cei care le consideră cele mai atractive… semne zodiacale.

Rac

Firi optimiste și pozitive, sunt mereu apreciate pentru faptul că găsesc punctul de lumină într-o cameră scufundată în întuneric, dacă ne permiți comparația. Sunt foarte hotărâte, adoră să facă primul pas, iar bărbații sunt de-a dreptul cuceriți de acest gen de provocări. Această calitate le face să poată fi un model de videochat de succes.

Leu

”Am venit, am văzut, am învins”. Cam așa s-ar putea caracteriza atitudinea femeilor Leu, care încă din copilărie îi surprind pe ceilalți cu atitudinea lor încrezătoare, uneori chiar prea mult. Sunt firi dominante, ceea ce îi poate face pe unii bărbați să bată în retragere, în timp ce pentru alții această atitudine a Leoaicelor este pur și simplu irezistibilă.

Fecioară

În câteva cuvinte: niciun bărbat nu îi poate rezista unei femei din acest semn zodiacal, deoarece au o latură artistică și creativă foarte bine dezvoltată, pe toate planurile.

Balanță

Femeile din zodiac Balanței sunt cele mai dorite de reprezentanții sexului tare. Este și normal, dacă ne gândim că avem de a face cu frumuseți răpitoare, bune la suflet, pline de compasiune. Bărbații susțin că un cuplu alături de o femeie Balanță este unul care se încheie cu clasicul ”și au trait fericiți, până la adânci bătrâneți”.

Scorpion

Puternice și pasionale, femeile Scorpion sunt destul de dificil de cucerit, dar tocmai în aceasta stă farmecul lor. Prezența lor este una de-a dreptul copleșitoare, iar aceasta poate fi uneori puțin inhibantă. Pline de energie, femeile din acest semn zodiacal sunt de-a dreptul ca un cocktail de bună calitate.

Săgetător

Dacă ar fi să găsim un singur cuvânt care să le descrie pe femeile Săgetător acesta ar fi clar: spontaneitate. Mereu gata de noi descoperiri, să încerce ceva nou, de noi aventuri, sunt considerate partenerele perfecte pentru cei care nu stau prea mult într-un loc. Pentru că adoră să facă mereu ceva nou, nu vor ezita să apeleze la un studio de videochat, pentru a încerca o nouă experiență.

Capricorn

Inteligente și cu simțul umorului bine dezvoltat, nativele acestei zodii sunt considerate a fi cele mai bune prietene. Dacă știi însă să ajungi la sufletul ei, o femeie Capricorn nu te va dezamăgi niciodată.

Vărsător

Sunt protectoare și mereu atente la nevoile partenerului, așa că vor fi foarte apreciate de acei bărbați care adoră să fie puțin mai mult alintați, cum sunt mulți dintre clienții care apelează la un studio de videochat. Știu mereu ce să spună și când să treacă la ”atac”, așa că nu încerca să grăbești lucrurile.

Pești

Aerul de mister al unei femei din zodia Peștilor este fascinant pentru bărbați, care vor adora să ”lupte” pentru a-i atrage atenția. Dar, cu atât mai dulce este răsplata…

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments