Ce firma ne poate oferi servicii funerare in sectorul 1?

Firmele de servicii funerare se traduc prin serviciile pe care le ofera in momentul in care o persoana decedeaza si presupun pregatirea tuturor celor necesare pentru inmormantare sau pentru incinerare, in functie de caz. Pe piata exista mai multe tipuri de firme de pompe funebre, dintre care unele se ocupa doar cu furnizarea unui sicriu necesar pentru asezarea trupului neinsufletit sau cu transportul funerar, in timp ce alte firme asigura servicii funerare complete. O astfel de firma cu experienta care ofera servicii complete este Casa Funerara Luca.

In continuarea acestui articol vom detalia ce face Casa Funerara Luca:

  1. Constata decesul. Constatarea decesului se poate face de catre medicul de familie, dar se poate face si de catre medicul care este angajat sau colaborator al unei firme de servicii funerare. Acesta se va deplasa la locul unde se afla cel decedat si in urma consultului, va constata decesul. Ulterior, se va elibera certificatul de constatare de care va fi nevoie la biserica sau pentru solicitarea ajutorului de inmormantare.
  2. Dupa constatarea decesului se va efectua imbalsamarea trupului. Aceasta procedura nu este obligatorie, dar este nevoie de ea pentru ca in caz contrar, va incepe descompunerea trupului fara suflet. Medicii specialisti vor face imbalsamarea cu anumite substante speciale, sigure si testate, care vor avea efectul dorit.
  3. Ingrijirea corpului. Aceasta etapa presupune ca trupul sa fie curatat de catre angajatii firmei de servicii funerare respectandu-se normele de igiena.
  4. Manipularea trupului neinsufletit insemnand asezarea in sicriu, transportarea sicriului din locuinta pana la masina funerara, la capela, biserica, spital.
  5. Transport funerar. In situatia in care discutam despre repatrierea decedatilor ale caror trupuri trebuie sa ajunga in tara pentru a fi inmormantate, dar si despre transportul sicriului de la locuinta celui decedat si pana la cimitir, acolo unde va avea loc inmormantarea, toate acestea necesita efectuarea transportului funerar cu masini special echipate.
  6. Consultanta pentru realizarea dosarului de ajutor de inmormantare. Acesta este un ajutor care se acorda de catre stat tuturor pensionarilor, dar ca acest lucru sa fie posibil este nevoie de un dosar care sa fie depus la autoritatile competente. In acest sens, specialistii de la firma de servicii funerare ne vor putea ajuta cu intocmirea acestui dosar.
  7. Nu in ultimul rand, daca este cazul, firma de servicii funerare sector 1, reprezentata prin Casa Funerara Luca se poate ocupa de incinerare daca asta a fost dorinta persoanei care a decedat. Pe site-ul https://serviciifunerareluca.rosunt prezentate pachetele de incinerare cu tot ceea ce presupune o astfel de inmormantare.
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments