Refu Blog

Pentru a răspunde la întrebarea, ce floare să dăruim pentru prietenie, trebuie să ne bazăm pe limbajul florilor. Dar înainte de a te uita la întrebare, trebuie să știi că florile sunt oferite cadou tuturor oamenilor mai mult sau mai puțin apropiați și pentru toate ocaziile. Dacă alegi serviciul de livrare flori Cluj Napoca la domiciliu de la o florarie Cluj Napoca pentru o prietenă sau pentru un prieten, se recomandă un buchet colorat, de preferință cu flori precum iriși, trandafiri galbeni, frezii sau chiar margarete.

Oferă flori unei prietene sau unui prieten

Dacă vrei să oferi flori unei prietene sau unui prieten, este important ca această persoană să se recunoască în buchet, deoarece florile, culorile florilor chiar înseamnă ceva, dar dacă nu suntem cu adevărat conștienți de asta în fiecare zi. Personalitatea persoanei care va primi buchetul trebuie să se potrivească cu ea. Pentru a găsi buchetul ideal de flori de oferit, trebuie să îți pui 2 – 3 întrebări:

Persoana este mai degrabă sportivă, dinamică sau calmă și comodă? Contează florile pentru ea acolo unde sunt doar pentru decor? Primește de obicei flori de la tine sau de la alți oameni?

Pentru fiecare răspuns, cea mai bună florărie Cluj îți poate oferi diferite buchete.

O personalitate sportivă sau dinamică: trandafir galben, frezie și mai degrabă un buchet lung

O personalitate calmă: iriși sau margarete pentru culoarea lor albă

Pentru a decora o cameră: frumoasa alstroemeria va încânta orice casă

Pentru a o surprinde: de ce nu garoafe roșii sau orhidee de toate culorile?

Pentru un prim buchet: poți începe cu o compoziție florală colorată.

Limbajul perfect al florilor pentru prietenie

Prietenie și atașament: alstroemeria, hortensii, trandafiri galbeni

Prietenia prețioasă: irișii

Delicatețe, încredere, prietenie: frezie

Ești un prieten minunat: crizantemele

Admirație: garoafe roșii

Loialitate: Margarete

Ce flori să oferi pentru prietenie? • Refu Blog

Ce culoare a florii să alegi pentru a simboliza prietenia?

În limbajul florilor, culorile prieteniei sunt mai degrabă galbene și portocalii. Pentru a crea armonie, le poți asocia cu culoarea lor complementară: violet-albăstrui.

Poti opta si pentru un degrade de galben si portocaliu pentru un buchet plin de dinamism.

În fine, dacă prietena ta preferă tonurile de roz sau alb, îi poți oferi absolut flori în aceste nuanțe de culori, simbol al tandreței. Important este să-i oferi un cadou care să-i placă și care să-ți placă și ție!

Alege deci livrare rapidă de flori pentru a trimite cele mai frumoase buchete de flori.

Este ziua unei prietene, dar tot nu ai un cadou pentru ea, nu-ți face griji. Odată ce ai găsit tipul și culoarea florilor pe care dorești să le faci cadou, aruncă o privire rapidă la floraria online Cluj care oferă livrare rapidă.

Un pic în plus cu buchetul tău

Pentru și mai multe surprize, te poți gândi să iei în considerare adăugarea unui mic cadou în plus buchetului tău de flori. Livrează flori cu o sticla de șampanie de exemplu, ciocolată sau bilete de cinema. Acest mic gest suplimentar te va face cu siguranță să devii un prieten care contează pentru această persoană.

Livrarea florilor nu este doar pentru iubitul sau mama ei, poți deci oferi flori  și unei prietene sau unui prieten. Încă mai stai pe gânduri? Alege cea mai bună florărie Cluj pentru a fi sigur că vei face mereu cele mai frumoase surprize prietenilor dragi din viața ta.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment