Ce pot face cu un laptop pe care nu-l mai folosesc

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Cu totii ne schimbam la un moment dat smartphone-ul, laptopul sau alte astfel de electronice. De fiecare data cand ne cumparam un astfel de produs nou, trebuie sa ne gandim si ce anume facem cu cel vechi.

Atunci cand ai un laptop pe care nu-l mai folosesti, o idee buna ar fi sa il duci in amanet. Da, in amanet A.G.S., de exemplu, poti vinde laptopul vechi si cu suma de bani obtinuta poti face altceva. Probabil te gandesti ca-l vei mai folosi. Insa, vei vedea ca in timp isi va pierde din valoare si suma de bani pe care o vei putea lua pe el va fi nesemnificativa.

Eu obisnuiesc chiar sa mai cumpar electronice din amanet. Acum cateva luni, de exemplu, mi-am luat un telefon din amanet. Si functioneaza foarte bine.

Daca si tu vrei sa cumperi sau sa vinzi un bun, un amanet de incredere gasesti pe Casa-Amanet.com.

Cand ai un laptop pe care nu-l mai folosesti, o idee buna ar fi sa il vinzi pe site-urile de anunturi. Sunt multe persoane care nu-si permit un laptop nou si vor sa-si cumpere unul la mana a doua. Din moment ce laptopul pe care il ai nu e defect, ci doar nu mai are caracteristicile pe care le doresti tu, el poate fi vandut cu usurinta. Insa, ai grija sa oferi un pret realist, daca vrei sa il vinzi repede.

Daca ai un laptop pe care nu-l mai folosesti, il poti face si cadou. Cui? Unui copil care ar avea nevoie de un laptop, dar nu si-l permite, unei rude care isi doreste un laptop, dar la fel nu si-l permite, unei case de copii, etc. Cu siguranta daca vrei, vei gasi cui sa ii donezi un laptop functional care din diferire motive nu-l mai folosesti.

O alta varianta ar fi sa il vinzi pentru piese. E posibil sa ai un laptop pe care nu-l mai folosesti pentru ca nu mai functioneaza bine, pentru ca e defect. In acest caz, cel mai bine e sa-l vinzi pentru piese.

In final, alegerea iti apartine. Daca iti surade ideea de a-l vinde unui amanet, nu uita de Casa-Amanet.com.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Cosmin

Cand realizam cate bunuri nu mai folosim o sa vedem ca ele pot valora o mica avere.