Daca si tu ai un cont de utilizator la Betfair, probabil ca ai fost surprins de numeroasele noutati pe care aceasta platforma le propune. Cu siguranta Betfair este o agentie de pariuri speciala, iar asta mai ales datorita optiunii de Exchange pe care o gasim doar la acest operator.

De altfel, exista multe persoane care evita sa parieze la Betfair intocmai din cauza faptului ca pare a fi o agentie mai complicata. Cu toate acestea, credem ca nu ar trebui sa recurgi la astfel de decizii drastice.

Inainte de toate, gasesti mai multe informatii despre Betfair in acest articol, iar daca iti propui sa pariezi aici, suntem siguri ca documentarea va fi cea mai buna alegere pentru tine. Citeste articolul recomandat si vei incepe cu dreptul.

In randurile urmatoare vom discuta despre pariurile PRO si CONTRA de la Betfair, asa ca daca ti-ai propus sa descoperi mai multe informatii pe aceasta tema, suntem siguri ca informatiile pe care ti le vom oferi iti vor fi de ajutor.

Explicatia pe scurt

Un motiv pentru a incerca platforma de Exchange pe care Betfair o propune jucatorilor este posibilitatea de a obtine profit garantat, evitand astfel pierderile.

Altfel spus, Exchange reprezinta singura cale de a juca pariuri sigure, conceput folosit deseori in lumea pariurilor sportive, chiar daca el nu este general valabil.

Despre Betfair Exchange

Asa cum spuneam, Betfair Exchange reprezinta un subiect care adesea starneste dureri de cap in randul pariorilor.

Aceasta poate fi comparata cu o piata de tranzactionare, numai ca in loc de actiuni, aici sunt tranzactionate pariurile, daca putem spune asa.

Poti considera ca Betfair Exchange este o bursa de pariuri. Aici, pariorii pot lista pariurile pe care le joaca iar tu poti paria fiind de acord cu optiunea pe care ei au ales-o sau, in cazul in care ai o opinie complet contrara, poti alege optiunea CONTRA.

In teorie, totul suna simplu, insa asa cum recomandam anterior, ai nevoie de mult timp si mai ales de experienta pentru a putea intelege precis cum sa pariezi la Betfair Exchange.

De aceea iti recomandam sa iti acorzi timp si sa ai rabdarea necesara pentru a te documenta si mai ales pentru a experimenta cu sume mici optiunile din Betfair Exchange.

Doar odata cu trecerea timpului vei descoperi strategiile pe care le poti folosi la Betfair Exchange astfel incat sa poti obtine cat mai mult profit de pe urma pariurilor jucate in acest fel.

Nu uita ca jocul responsabil reprezinta o strategie valabila si in cazul Betfair Exchange, asa ca ar trebui sa o aplici fara a sta prea mult pe ganduri!

Ce inseamna PRO si CONTRA?

Ce sunt pariurile PRO si CONTRA de la Betfair • Refu Blog

Ai nevoie de mult timp pentru documentare si mai ales pentru a experimenta piata de Betfair Exchange pentru a descoperi cum functioneaza ea in cele mai mici detalii.

Cu toate acestea, trebuie sa iti spunem ce inseamna pariurile PRO si CONTRA de la Betfair deoarece, cel mai probabil, acesta este motivul pentru care ai ajuns sa citesti articolul nostru.

In ceea ce priveste pariul PRO, cunoscut si cu numele de „back” pe aceasta piata, poate fi asemanat cu pariurile obisnuite. Practic, exista mai multe pronosticuri in oferta. Alegand sa pariezi optiunea PRO pe acel pronostic, vei miza ca el va fi castigator.

Practic, folosind pariurile tip PRO poti sustine pronosticurile din oferta, in functie si de cotele disponibile.

In general, cotele pot fi foarte avantajoase, asa ca merita sa ai in vedere aceasta optiune de pariere, mai ales daca analizezi foarte bine evenimentul pe care pariezi.

Acum sa discutam si despre pariul CONTRA, sau „lay” dupa cum mai este el numit la Betfair. Aceasta optiune de pariere poate fi folosita pentru a miza impotriva unui rezultat din lista de pronosticuri.

De exemplu, sa ne imaginam ca pronosticul este ca echipa gazda castiga, fiind vorba despre un meci jucat intre Real Madrid si Barcelona.

Alegand sa pariezi CONTRA pe 1 solist, va trebui ca meciul sa se termine la egalitate sau sa castige oaspetii pentru ca pariul tau sa fie castigator.

Betfair Exchange reprezinta o provocare chiar si pentru cei mai experimentati dintre pariori, asa ca nu ar trebui sa te avanti sa descoperi pe cont propriu cum functioneaza optiunile de pariere ale acestei piete.

Documentarea este cheia iar materialul nostru poate fi un punct excelent de plecare in acest sens.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment