Refu Blog

Cuplul format din Angela Martini și Dragos Savulescu a atras mereu atenția presei, iar ultima postare cu ei doi a celebrului model pe contul ei de Instagram a fost în centrul atenției în ultimul timp.Angela Martini a ținut să își felicite soțul cu ocazia aniversării acestuia și a făcut-o într-un mod emoționant pe rețelele de socializare. Ea a vorbit despre relația lor, care a fost diferită față de alte cupluri, fiind plină de provocări și momente dificile.

Deși au avut parte de multe obstacole, cei doi au reușit să rămână uniți și să învingă, ceea ce este o dovadă a forței lor interioare și a capacității lor de a face față provocărilor vieții.

„La multi ani celui mai uimitor barbat! Povestea noastra de dragoste este diferita de oricare alta. Majoritatea încep cu bucuria intalnirii si a casatoriei, dar noi am ales un drum diferit, plin de provocari si incercari (bun, am sariat etapa de logodna si am mers direct la casatorie foarte repede)”.

Angela a subliniat importanța dragostei într-o relație și a spus că speră ca soțul său să fie mereu înconjurat de iubire și de bucurie. 

“Cel mai important, imi doresc sa te inunde cu dragostea pe care mi-ai oferit-o intotdeauna. Daca adevarul a fost interzis, atunci noi incalcam toate regulile. Avem lumina sa luptam impotriva umbrelor, asa ca nu o ascundem. Nu ma tem ca vor afla totul! Era si timpul sa expunem versiunea noastra despre aceste evenimente. La multi ani, iubirea mea”, a scris sotia fostului actionar al lui Dinamo.

Cuplul Angela Martini si omul de afaceri Dragos Savulescu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi sunt impreuna de mai bine de cinci ani, iar la finalul anului 2021 au devenit parintii unui baietel, pe care l-au numit Kyree. 

Pe lângă faptul că este model și influencer de renume internațional, Angela Martini este cunoscută si pentru activitatea sa de televiziune. Ea a lucrat cu branduri precum Armani, Versace și Fendi și a prezentat emisiuni TV în Albania și Italia.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment