Studenții de facultate au nevoie de o gamă largă de resurse pentru a reuși din punct de vedere academic și social. Găsirea site-ului potrivit care oferă totul, de la manuale și baze de date de cercetare la rețele sociale și divertisment poate fi dificilă.

Din fericire, există mai multe site-uri care răspund în mod special nevoilor studenților, dar cu o selecție atât de mare încă disponibilă pe internet, este dificil să-l alegi pe cel mai bun.

Așadar, pentru a ajuta studenții, vom împărtăși unele dintre cele mai bune site-uri pentru studenți, precum și caracteristicile care îi deosebesc.

6 site-uri pentru studenți

  1. Quizlet

Quizlet este un instrument popular de studiu online care le permite elevilor să creeze carduri, chestionare și jocuri de studiu. Are o bibliotecă vastă de materiale de studiu generate de utilizatori care acoperă practic fiecare subiect imaginabil. Mai mult, Quizlet este util în special pentru subiectele bazate pe memorare, cum ar fi limba străină, istoria și știința. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Quizlet este caracteristicile sale de colaborare în care studenții se pot alătura unor grupuri de studiu sau pot crea propriile lor și pot lucra împreună la materiale de studiu. În plus, aplicația mobilă Quizlet facilitează studiul din mers.

  1. Coursera

Coursera este o platformă de învățare online care oferă cursuri de la unele dintre universitățile de top din lume, inclusiv Stanford, Yale și Duke. Oferă studenților acces la cursuri de înaltă calitate, la nivel de colegiu, gratuit sau pentru o taxă minimă. În plus, cursurile Coursera acoperă o gamă largă de subiecte, de la informatică și inginerie până la științe umaniste și sociale. În plus, profesorii de acolo sunt experți în domeniile lor respective și includ adesea prelegeri video interactive, teme și examene. Multe cursuri oferă, de asemenea, certificate de absolvire care pot fi adăugate la CV-ul unui student. S-ar putea să găsiți chiar câteva videoclipuri despre această platformă pe youtube huawei sau pe orice alte dispozitive care pot accesa internetul.

  1. Gramatical

Abilitățile bune de scris sunt esențiale pentru studenții, dar nu toată lumea se naște cu ele. Grammarly este un instrument de scriere care îi ajută pe elevi să-și îmbunătățească scrierea prin detectarea greșelilor gramaticale și de ortografie, sugerând sinonime și furnizând sfaturi de scriere. Este disponibil atât ca extensie de browser, cât și ca aplicație independentă. Asistentul de scriere bazat pe inteligență artificială de la Grammarly oferă, de asemenea, feedback cu privire la stil, ton și claritate, ajutând elevii să scrie mai eficient. Grammarly poate ajuta elevii să-și prezinte ideile în cel mai bun mod posibil, fie că este vorba pentru un eseu sau pentru o postare pe rețelele sociale.

  1. Academia Khan

Khan Academy este o organizație educațională non-profit care oferă cursuri online gratuite, lecții și exerciții de practică precum Coursera. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte, de la matematică și știință până la științe umaniste și economie. Mai mult decât atât, Khan Academy este utilă în special pentru studenții care au nevoie de ajutor suplimentar într-o anumită materie sau doresc să-și devanseze colegii.

  1. LinkedIn Learning

LinkedIn Learning (fostă Lynda.com) este o platformă de învățare bazată pe web care oferă cursuri video pe o varietate de subiecte, de la dezvoltarea de software și analiza datelor până la abilități creative, cum ar fi fotografia și designul grafic. Este deschis atât studenților, cât și profesioniștilor și este gratuit pentru cei cu un cont LinkedIn Premium. Unul dintre cele mai atrăgătoare aspecte ale LinkedIn Learning este accentul pus pe abilitățile utile care sunt la mare căutare pe piața muncii de astăzi. Cursurile sale sunt predate de experți în materie și includ frecvent sarcini bazate pe proiecte care permit studenților să își aplice cunoștințele în situații reale.

  1. Evernote

Urmărirea notelor, cercetărilor și a altor materiale de studiu poate fi dificilă pentru studenții. Evernote este o aplicație de luare a notițelor care permite elevilor să-și păstreze toate notele într-un singur loc. Elevii îl pot folosi pentru a lua note, a salva pagini web și a stoca fotografii și fișiere audio. De asemenea, studenții pot folosi Evernote pentru a lucra în colaborare la proiecte de grup cu colegii lor.

Concluzia

Aceste șase site-uri web sunt cele mai bune pe care studenții le pot folosi pentru cercetare și dezvoltarea abilităților. Acestea sunt doar câteva dintre site-urile web pe care le pot folosi pentru a-i ajuta cu temele școlare în viitor.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment