Refu Blog

Am testat și analizat zeci laptopuri de-a lungul anilor, căutând cele mai bune dintre cele mai bune. Dar pentru a câștiga coroana pentru „cele mai bune laptopuri” dîn acest an, trebuie să aibă totul:

Un design superb, performanțe impresionante, o tastatură productivă, o durată de viață a bateriei de lungă durată și multe altele.

Lista pentru cele mai bune laptopuri – Top 3

Alegerea mea pentru cel mai bun laptop în general, Dell XPS 13, este opțiunea pe care o recomandăm celor mai multe persoane, dar ceva din lista de mai jos ar trebui să se potrivească nevoilor tale.

Cel mai bun laptop – Dell XPS 13 OLED

Cel mai bun laptop - Dell XPS 13 OLED

? Cumpara: https://www.refu.ro/go/dell-xps-13-oled/

✔️ PRO

 • Design simplificat
 • Marginile mici de jur împrejur
 • Afișajul 16:10 sporește productivitatea
 • Tastatura și touchpad-ul sunt mai mari și excelente
 • Performanță solidă de productivitate

❌ Minusuri

 • Conectivitatea este limitată
 • Durata de viață a bateriei nu este chiar cea mai buna

De ce ar trebui să-l cumpărați?

Este cel mai bun laptop general pe care îl puteți cumpăra în acest an.

Cui se adresează?

Aproape tuturor, cu excepția cazului în care aveți o nevoie specifică, cum ar fi jocurile sau editarea video.

De ce am ales Dell XPS 13 OLED?

Niciun laptop din ultimii ani nu a fost mai influent decât XPS 13. Acesta a dat startul cursei spre margini mai subțiri în 2015, care s-a extins acum la fiecare gadget care are un ecran.

În iterația sa actuală, care a fost actualizată în 2020, Dell a dus lucrurile chiar mai departe. Cel mai recent XPS 13 a făcut ecranul mai mare, folosind un raport de aspect 16:10, totul în timp ce a micșorat luneta inferioară. Rezultatul este un ecran mai mare fără a avea nevoie de un laptop mai mare în ansamblu, o altă tendință pe care cele mai bune laptopuri au ajuns să o copieze. Dell a adăugat cel mai recent o opțiune de ecran OLED de 3,5K care ridică și mai mult laptopul.

Acea actualizare a Dell XPS 13 a primit, de asemenea, o tastatură mai mare și un touchpad, folosind fiecare suprafață posibilă a dispozitivului. Este la fel de puternic și de durabil ca înainte, fără a sacrifica funcția în detrimentul formei. XPS 13 începe cu un Core i3-1115G4, 8GB de RAM, o unitate solid-state drive (SSD) de 256GB și un ecran Full HD (1920 x 1080) și poate fi configurat cu un Core i7-1185G7 mai rapid, până la 32GB de RAM, până la 2TB de stocare și ecranul OLED.

Toate acestea se adaugă la ceea ce este, fără îndoială, cel mai bun laptop pe care îl puteți cumpăra. Am analizat rivali foarte competitivi, precum HP Spectre x360 14 și Razer Book 13, dar am considerat totuși că XPS 13 este cea mai bună opțiune. Rețineți că există un nou XPS 13, complet reproiectat, pe drum, cu un nou șasiu și procesoare Intel de generația a 12-a.

Cel mai bun MacBook – Apple MacBook Air M1

Cel mai bun MacBook - Apple MacBook Air M1

? Cumpara: https://www.refu.ro/go/apple-macbook-air-m1/

✔️ PRO

 • Apple M1 de la Apple îi face praf pe cei de la Intel
 • Autonomie fenomenală a bateriei
 • Tastatură și touchpad excelente
 • Calitate de construcție solidă ca piatra
 • Un aspect simplu și plăcut

❌ Minusuri

 • Suportă doar un singur ecran extern

De ce ar trebui să-l cumpărați?

Este cel mai bun laptop pentru studenți și cel mai bun MacBook pentru 2022.

Pentru cine este?

In general studenților și fanilor inraiti Apple.

De ce am ales MacBook Air M1?

S-ar putea să nu arate diferit, dar cel mai recent MacBook Air se îndepărtează foarte mult de Mac-urile din ultimii ani. La fel ca cele mai recente MacBook Pro și Mac Mini, MacBook Air funcționează acum pe propriul siliciu Apple, cipul M1. În ciuda faptului că nu crește prețul laptopului, acest cip M1 aduce câteva avantaje majore pentru MacBook Air, făcându-l laptopul perfect pentru studenții. Pe lângă cipul M1, puteți configura până la 16GB de memorie RAM și un SSD de până la 2TB.

Cele două mari îmbunătățiri pe care le aduce M1 sunt durata de viață a bateriei și performanța. Vechiul MacBook Air era împiedicat de un procesor dual-core lent. Nu numai că noul MacBook Air este acum complet lipsit de ventilator – dar nu trebuie să sacrifice viteza pentru a menține temperaturile scăzute.

Totuși, durata de viață a bateriei este ceea ce face din acest laptop cel mai bun pentru studenți. Vă veți bucura de o autonomie de o zi întreagă (sau de mai multe zile, dacă îl folosiți cu moderație) – perfect pentru sălile de clasă, cafenele, biblioteci și alte locații în care este greu de găsit o priză.

Într-adevăr, 999 de dolari nu este ieftin, dar reducerea de 100 de dolari pentru studenți face ca MacBook Air să fie un cadou perfect pentru un student care pleacă la facultate. Există și alte MacBook-uri excelente, cum ar fi MacBook Pro 14 și 16, care oferă performanțe și eficiență incredibile – dar la un preț foarte ridicat, ceea ce face ca MacBook Air M1 să fie mai accesibil pentru majoritatea oamenilor. În curând va fi lansat un nou MacBook Air M2, care utilizează cel mai recent procesor Apple și va oferi un nou design elegant și un ecran îmbunătățit.

Apple mereu a fost in listele pentru cele mai bune laptopuri, asadar Air M1 este o alegere excelenta.

Cel mai bun laptop de buget – Acer Swift 3 (Ryzen)

Cel mai bun laptop de buget - Acer Swift 3 (Ryzen)

? Cumpara: https://www.refu.ro/go/acer-swift-3-ryzen/

✔️ PRO

 • Calitate solidă a construcției
 • Performanță supremă
 • Raport calitate-preț excelent
 • Tastatura confortabilă

❌ Minusuri

 • Touchpad mediocru
 • Afișaj slab, gamă de culori îngustă

De ce ar trebui să îl cumpărați: Este cel mai bun laptop de buget pe care îl puteți cumpăra în acest moment.

Pentru cine este: Oricui îi pasă mai mult de performanță și funcționalitate decât de stil.

De ce am ales Acer Swift 3?

De obicei, atunci când cheltuiești în jur de 650 de dolari pentru un laptop de buget în 2022, unul dintre primele lucruri la care renunți este performanța. Nu este cazul cu versiunea AMD a Acer Swift 3, care echipează un procesor Ryzen 7 4700U. Acesta este un procesor cu opt nuclee, care se descurcă cu sarcini solicitante și râde de simpla muncă de productivitate. Poți face muncă reală de editare video pe acest laptop, iar acest lucru este uimitor pentru prețul său.

Primiți, de asemenea, 8 GB de RAM și un SSD de 512 GB, ceea ce reprezintă, de asemenea, o valoare excelentă. Nu suntem atât de încântați de ecran, dar ceva trebuia să cedeze. Calitatea constructivă a Acer Swift 3, totuși, este bună, chiar dacă nu este cel mai frumos laptop din lume. Asadar apar in lista ta aceste cele mai bune laptopuri realizate de refu.ro?

 

 

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment