Chiar si telefoanele Apple au nevoie de reparatii!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Chiar si telefoanele Apple au nevoie de reparatii! - Refu.ro

Rezistenta produselor Apple este cunoscuta in toata, lumea deoarece inca de la lansarea primului iPhone expertii in gadget-uri au remarcat, cat de bine sunt fabricate aceste telefoane si performantele lor. Discursul ramane valabil si pentru alte produse Apple precum iMac, Macbook sau iPad-uri. Insa, vine o zi in care din neatentie sau din cauza unui defect de fabricatie, trebuie sa schimbam dispaly-ul sau sa umblam la soft-ul intern. Acest lucru nu este rezervat pentru oricine, deoarece este nevoie de priceperea unui expert in domeniu.

Apple-gsm.ro este service-ul care se ocupa in mod exclusiv de telefoane Apple si alte dispozitive de la acest producator. Clientii care au apelat la serviciile lor spun ca nu au mai intalnit un service iPhone Bucuresti care sa lucreze atat de rapid si de bine. Cand investi aproape 1000 de euro intr-un telefon mobil nu iti vine sa il arunci atunci cand are nevoie de alt display, ci mai degraba sa il duci la un service Apple.

Desi sistemele Apple sunt mai costisitoare decat alte gadget-uri, faptul ca folosesc iOS prezinta un mare plus. Daca cumparati un device iOS, atunci stiti cu precizie ce cumparati. Sunt putine sanse sa aveti surprize neplacute de la Apple, compania care controleaza fiecare centimetru din produsele sale. Daca vine vorba de update-uri, le primiti deodata, si procesul este foarte usor de implementat. Cit despre fragmentare, la Apple e aproape nula, vorbim doar despre iPhone si iPad. Pe platforma Android, fragmentarea e foarte raspandita, fiind o problema mare pentru dezvoltatori, si uneori chiar si pentru utilizatori. Valoarea unui device Apple creste si pentru asta ar trebui sa va asigurati ca este ferit de incidente.

Apple acorda mare atentia design-ului interfatei pentru a face navigarea prin iOS usoara si intuitiva. Ca sa intelegi UI-ul Android-ului iti trebuie ceva timp, unele aplicatii functioneaza in conflict una cu alta, insa cu iOS, chiar si un incepator, va intelege cum functioneaza acesta, va putea sa navigheze prin el fara ajutorul cuiva. E evident ca iOS este mai usor de utilizat, intuitiv si fermecator.

App Store-ul ofera un numar foarte mare de aplicatii: peste 650,000 de aplicatii, iar numarul lor creste. Android ofera un numar mai mic, de 500,000 aplicatii. De asemenea, App Store-ul ofera aplicatii de calitate, care in mare parte sunt gratuite si foarte utile. Acesta este cel mai mare mediu de dezvoltatori din lume.

In ultimii ani, Apple a inceput sa puna accent pe autonomia bateriei, facand din asta un criteriu de baza de alegere a produsului. In primul rand, aceasta se refera la iPad, cu o mare capacitate de stocare a energiei si cu posibilitatea de gestionare a acesteia. In acesta categorie intra si celelalte dispozitive pe iOS, care sunt capabile sa functioneze toata ziua(uneori chiar si mai mult), ceea ce majoritatea dispozitivelor Android nu sunt capabile sa faca.

Cei care doresc sa investeasca intr-un iPhone au toate motivele sa faca acest lucru chiar si daca vorbim despre un telefon la mana a doua. Apple-gsm.ro va sti cum sa il repare!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments