Cinci semne ca ii pasa de tine

Cinci semne ca ii pasa de tine, este un simplu articol care doar iti evidentiaza ca trebuie sa fi atent in jurul tau, mai ales la persoanele apropiate. Mereu sunt diferite metode cum sa-ti dai seama ca cuiva ii pasa de tine, dar mai jos sunt cel mai bine explicate urmatoarele motive.

Cinci semne ca ii pasa de tine, este un simplu articol care doar iti evidentiaza ca trebuie sa fi atent in jurul tau, mai ales la persoanele apropiate. Mereu sunt diferite metode cum sa-ti dai seama cand cuiva ii pasa de tine, dar mai jos sunt cel mai bine explicate urmatoarele motive:

1. El sau ea te forteaza sa fi in prezent

el-sau-ea-te-forteaza-sa-fii-in-prezentMulti oameni care au garda pusa, sau sunt inchisi fata de altii, de multe ori doar se misca, mai degraba decat sa simta emotii. Ei trec prin viata fara sa influenteze nimic. Ei isi petrec zilele pe pilot automat, si chiar daca trupurile lor ar putea fi acolo, ei nu sunt cu adevarat prezenti.

Oamenii carora le pasa de tine vor observa atunci cand nu esti angajat in prezent. Ei vor observa lipsa de contact al ochilor si tot ei vor observa si atunci cand nu sa razi la una din glumele lor pentru ca nu ai fost intr-adevar atent.

Este nevoie de un tip special de persoana pentru a putea sa te oblige sa fi in prezent. Cum aceasta persoana realizeaza acest lucru variaza si este descoperit prin incercare si eroare sau ceea ce functioneaza si ce nu.

Poate el sau ea te va aduce inapoi cu un sarut cu adevarat pasional, o plimbare in parc sau cu gustul unei inghetate cu crema de caramel sarat, chiar daca ce am scris mai devreme pare sa fie pentru persoanele fara o jumatate, devine la un moment dat valid si pentru cei care sunt deja intr-o relatie.

2. El sau ea stie sa faca toate “primele miscari”

el-sau-ea-stie-sa-faca-toate-primele-miscariDaca cineva isi da seama ca e mult mai probabil sa-l alungi decat sa-l primesti, aceasta persoana va intelege ca el sau ea trebuie sa ia toata initiativa, mai ales la inceput, pentru a-ti castiga increderea. El sau ea va trebui sa preia initiativa in a planifica intalniri, sa trimita mesaje primul/a, sa te sune primul/a si „sa puna toate cartile pe masa” primul. Daca aceasta persoana nu depune efort, el sau ea nu are nici o sansa.

Daca lucrurile merg bine si relatia voastra progreseaza organic, aceasta persoana, de asemenea, stie ca depinde de el sau ea sa mentina ritmul.

3. El sau ea este rabdator/-oare

el-sau-ea-este-rabdator-oareOricat de mult o doare, persoana cu care ai intalniri atunci cand nu te deschizi complet fata de el sau ea, el sau ea stie cat de uimitor se va simti atunci cand lasati in cele din urma garda jos. El sau ea va fi dispus sa aiba rabdare, pentru ca acea schimbare sa se intample.

Unii oameni stiu ca, uneori, o noua iubire poate vindeca dureri vechi. Este doar nevoie de timp pentru a construi credibilitate, astfel incat sa nu mai fi sceptici cu privire la ceea ce se intampla sau cu privire la cine este el sau ea.

Ganditi-va la acest lucru ca la o fereastra de masina intr-o zi rece de iarna. Nu poti conduce masina pana cand nu dai timp ferestrei sa se dezghete, dar puteti vedea decongelarea ferestrei, astfel incat stiti ca vei ajunge undeva in cele din urma.

Asa se simte sa te indragostesti de cineva care are ridicati pereti emotionali. Dar, merita sa asteptati, deoarece odata ce persoana poate conduce masina, voi puteti merge oriunde impreuna.

4. El sau ea este hotarat/a

El-sau-ea-este-hotarataLui sau ei ii pasa suficient pentru a fi hotarat/a, deoarece este mai usor sa renunte si sa se dea la o parte, decat sa ramana in speranta de a fi in cele din urma acceptat/a.

Intr-o lume in care toata lumea este obisnuita cu gratificare instantanee, e nevoie de un tip special de persoana pentru a vrea sa investeasca in cineva care nu va oferi imediat ceea ce persoana doreste dintr-o relatie.

La inceput, daca nu esti cu totul in relatie si partenerul tau poate simti, care este motivatia lui sau ei sa ramana? Putem atribui motivatia unei persoane de a ramane in relatie chimiei si conexiunii pe care cineva o simte pentru tine.

Acestea sunt cei mai uimitori doi factori motivationali atunci cand vine vorba de o noua relatie, deoarece acestea sunt foarte de rar de gasit.

5. El sau ea este intuitiv/a

El-sau-ea-este-intuitivaEste rar pentru sa gasesti tipul de persoana care are capacitatea de a te intelege fara explicatii oferite.

El sau ea are o inteligenta stranie atunci cand vine vorba de a te citi. Cand esti incomodat sau anxios, el sau ea stie si poate spune, de asemenea, atunci cand esti cu adevarat fericit. El sau ea da un sens cu totul nou la „citirea printre randuri.”

Intuitia lor contribuie la disponibilitatea de a depune mai mult efort in relatia cu tine. El sau ea ar putea remarca ce tipuri de situatii par sa va relaxeze si isi va aminti ceea ce te pune intr-o stare de spirit buna.

In acest fel, atunci cand intuitia lor le comunica ca ceva e neobisnuit la tine, este un semnal pentru a incerca sa ajute.

Daca cineva te intelege asa, el sau ea este cu siguranta o persoana de pastrat.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments