Concertul AVICII in Romania este o informatie falsa!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Concertul AVICII în România este o informație falsă, distribuită și rescrisă în mai multe ziare din România, dar concertul apare și pe site-uri de încredere care vând mii de bilete la concerte.

Într-un fel sau altul, staff-ul celor de la AVICII au aflat că românii se pregătesc de un concert cu ei așa că au scris pe pagina lor de facebook că ei nu știu nimic despre acest lucru, este o informație falsă.

 

Imaginea de mai sus este un screenshoot făcut la postul lor de pe Facebook, direct de pe pagina lor, care a strâns peste 1300 de like-uri și 760 de share-uri. Subiectul nu a rămas in aer, s-au strâns aproape 250 de comentarii în primele 3 ore de la anunțul dat.

3697_10151176360956799_127705374_nAșadar dacă cineva are de gând să cumpere bilete pentru un concert AVICII în România, trebuie în primul rând să verifice site-ul și pagina lor de facebook și apoi dacă văd acolo informații referitoare la un concert în România, atunci să-și cumpere biletele liniștiți.

E cam ciudat cum poate să fie aruncat un astfel de zvon, înteleg că în România se dă teapă mai mereu, dar asta este o țeapă pe fața, și cineva trebuie tras la răspundere. Ne mai facem și de râs în fata unor artiști care călătoresc în toată lumea, și au fani peste tot.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Ionut

Bineinteles ca nu este adevarata stirea insa tind sa cred ca multi au muscat momeala deja..

Vladut

Chiar sunt curios cam cat este onorariul pentru a veni la un concert in Romania.

Tind sa cred ca Avicii sunt prea in plina glorie acum incat sa vina la noi. Nu spun ata cu rautate, dar nici un cantaret celebru nu a ajuns in Romania decat dupa ce nu a mai avut pe unde sa se mai duca.

Delaunu

Multe persoane deja si-au rezervat bilete. Am vazut pe facebook un articol foarte interesant in legatura cu concertul fals a Avicii din Romania. Nu mai stiu link-ul ca l-as fi lasat aici.