Counter-Strike 2 este real și o versiune beta ar trebui să fie anunțată foarte curând

În urmă cu câteva zile, au fost găsite referințe la Counter-Strike 2 în driverul Nvidia. Acum, noi dovezi sugerează că aceasta nu a fost o greșeală, de fapt, sursele susțin acum că Counter-Strike 2 este într-adevăr pe drum și este în prezent o „prioritate ridicată” la Valve, cu planuri de a lansa o versiune beta în martie sau aprilie.

Richard Lewis, un jurnalist și prezentator de esports cu vechime, a vorbit săptămâna aceasta cu mai multe surse ale sale care au confirmat că un nou joc Counter Strike este în curs de dezvoltare și este denumit în mod intern Counter-Strike 2. Aparent, noua versiune a jocului se află deja în dezvoltare de ceva timp.

Aceasta va fi mult-așteptata versiune „Source 2” a jocului Counter-Strike, care va aduce îmbunătățiri în ceea ce privește fidelitatea grafică. Sursele au mai spus că îmbunătățirile în materie de matchmaking reprezintă un obiectiv important, deoarece Valve speră să facă mai puțin necesare servicii terțe precum FACEit pentru jucătorii competitivi. Valve ar putea, de asemenea, să potrivească Valorant cu servere de 128 de tichete, o altă îmbunătățire pe care jucătorii au cerut-o.

Această nouă versiune de Counter-Strike 2 este „aproape gata de lansare”

Counter-Strike 2 BETA ar putea fi anuntat curand

O versiune beta ar trebui să aibă loc în curând. În prezent, jocul este testat de jucători profesioniști la sediul Valve, precum și de câteva companii terțe de testare a jocurilor.

Ca întotdeauna în cazul a tot ceea ce are legătură cu Valve, planurile se pot schimba practic fără niciun avertisment, iar compania însăși nu va confirma jocul până când acesta nu va fi gata.

KitGuru spune: CS:GO a avut o desfășurare fantastică și este încă foarte jucat și astăzi, dar se pare că este timpul pentru ceva nou.

Despre Counter-Strike 1.6

Counter-Strike 1.6 (CS 1.6) a fost un joc cu împușcături la persoana întâi dezvoltat și lansat de Valve Corporation în 1999. Jocul a câștigat rapid popularitate în rândul fanilor genului, datorită mecanicii sale unice și inovatoare de joc, precum și a imaginii 3D captivante. design grafic și sunet. CS 1.6 a fost deosebit de popular din două motive principale: modul său multiplayer competitiv intens și capabilitățile sale extinse de modificare.

Modul multiplayer competitiv al jocului a fost foarte lăudat de critici și jucători deopotrivă pentru mecanica sa simplă, dar profundă, bazată pe echipă, care le-a permis jucătorilor să utilizeze diverse strategii în timp ce concurează cu alții pe un teren de joc egal. Acest lucru a captivat mulți jucători care căutau o experiență de shooter mai structurată decât ceea ce puteau găsi în alte titluri de pe piață la acea vreme, creând o comunitate dedicată CS 1.6 de milioane de jucători din întreaga lume.

Despre Counter-Strike Global Ofensive

Counter-Strike Global Offensive, denumită în mod obișnuit CSGO, este un joc multiplayer online incredibil de popular cu împușcături la persoana întâi. A fost dezvoltat de Valve Corporation și Hidden Path Entertainment în 2012 și de atunci a devenit unul dintre cele mai de succes titluri de sport din lume. Există o serie de motive pentru care acest joc a cunoscut un succes atât de larg răspândit; de la mecanismele sale accesibile până la comunitatea sa competitivă înfloritoare.

În primul rând, CSGO este adesea lăudat pentru mecanismele sale de joc ușor de utilizat, care îl fac ușor de înțeles și de bucurat pentru jucătorii începători. Această accesibilitate încurajează jucătorii noi să se alăture fără să se simtă copleșiți sau descurajați. În plus, jocul oferă o mare varietate de hărți și arme din care să aleagă, permițând jucătorilor să-și personalizeze experiența de joc așa cum consideră de cuviință.

Un alt factor care contribuie la popularitatea imensă a acestui titlu este scena esporturilor profesionale în continuă creștere.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment