Culori pentru acoperisuri metalice

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

 

Spre deosebire de concepțiile greșite obișnuite, există o gamă largă de culori și finisaje metalice ale acoperișului, care se potrivesc frumos oricărui stil de casă.

Din moment ce metalul este un material pe toată durata vieții, iar noul tău acoperiș va costa cel puțin 10.000-11.000 de lei, vrei să alegi o culoare cu care vei fi mulțumit mulți ani viitori.

Pe lângă produs, este important să se ia în considerare calitatea vopselei metalice pentru acoperiș. Alegerea unui strat de acoperire față de prima va avea un impact direct asupra modului în care va arăta acoperișul de 10, 20 și 30 de ani în linie.

Îți poți comanda literalmente acoperișul metalic în orice culoare îți poți imagina!

  1. Standard

Există o gamă largă de opțiuni de acoperire a acoperișului din metal preamestecat sau stoc. Acestea sunt cele mai favorabile bugetului și convenabil, deoarece acestea sunt disponibile cu ușurință. Cu toate acestea, deși majoritatea culorilor standard pentru acoperișuri sunt similare la producători, anumite nuanțe vor varia. Ceva care este amestecat în prealabil de la un producător, poate fi necesar să fie o comandă specială de la altul.

Mai mult, culorile standard pot varia, de asemenea, în funcție de profilul acoperișului. De exemplu, vopseaua standard pentru www.admroofconcept.ro pentru cusătură stătătoare nu poate fi aceeași cu cea utilizată pentru agitarea metalului. Aceasta înseamnă că trebuie să căutați mai întâi online și apoi să solicitați cataloage de la producători ale căror culori vi s-au părut atrăgătoare.

  1. Comandă specială

Există o selecție de nuanțe premium disponibile regulat pentru diferite profiluri. Puteți alege chiar din mixuri multifuncționale care seamănă foarte mult cu cupru învechit, bronz natural etc. Aceste culori personalizate vor costa cu 10-15% mai mult decât opțiunile standard.

3.Combinatie de 2 culori

Aceasta este o tehnologie destul de nouă care permite acoperirea metalică a acoperișului să combine două tonuri de culoare, producând un aspect dimensional și sofisticat. S-ar putea să constatați că selecția opțiunilor în două tonuri este încă limitată, dar este în creștere zilnică, deoarece producătorii stăpânesc procesul. Dacă sunteți interesat de aceste culori la modă, contactați câteva firme diferite pentru a arunca o privire asupra selecției lor.

 

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments