Cresterea economica din Romania a adus multe beneficii. Mai multe locuri de munca, oamenii au posibilitati de a cumpara mai mult, insa numarul excesiv de masini a inceput sa fie deja daunator mediului inconjurator, sa polueze fonic si sa devina un obstacol in jurul celor care isi doresc sa fie punctuali la munca. Intr-o societate in care toti depind de masina personala nu iti mai ramne decat transportul public, care si acela, la randul sau, lasa de dorit. Majoritatea tinerilor au adoptat deja metode mai usoare de a se deplasa prin oras si nu numai. Cultul ciclismului a luat amploare in ultimii ani si in Romania, drept dovada fiind curierii care numai livreaza cu duba, ci cu bicicleta. Popularitatea acestui mijloc de transport inseaman ca tot mai multi isi doresc o bicicleta, iar magazinul online click4sport.ro este locul ideal de unde poti sa faci o asemenea investitie.

Gama de produse a magazinului ofera clientilor tot ce au nevoie in materie de biciclete de la bmx, biciclete mountain bike, semicursiere sau biciclete oras. Preturile raman accesibile, iar produsele sunt de calitate superioara. Bicicleta este o investitie foarte buna, mai ales pentru cine vrea sa reduca facturile de carburant pentru masina, dar si sa nu mai mearga la sala de fitness.

Ce avantaje are mersul pe bicicleta?

Mersul pe bicicleta este o forma simpla si ieftina de transport, care poate oferi acces la educatie, joburi, piete si activitati, atat in zonele rurale, cat si in cele urbane. In plus, investitiile in ciclism ar ajuta comunitatile prin crearea de joburi care au legatura cu aceasta modalitate de transport.

Cum ajungem la job mai rapid? - Refu.ro

Mersul pe bicicleta genereaza un stil de viata sanatos – cu reducerea efectelor unei vieti sedentare – si care nu genereaza emisii poluante. Asigurarea unui mediu sigur pentru biciclisti scade si numarul de raniri si decese cauzate de accidentele din trafic.

Pentru ca foloseste doar forta umana, bicicleta este un mijloc de transport sustenabil. In combinatie cu un transport in comun eficient si o infrastructura sigura pentru biciclete, ciclismul ofera accesul la un mod de transport eficient energetic.

Ciclismul le ofera oamenilor optiunea sa treaca de la un mijloc de transport motorizat la mobilitate activa (mers pe jos si pe bicicleta) si transportul in comun. Daca mai multe persoane merg cu bicicleta, guvernele vor putea construi mai usor infrastructura si o vor face mai rezistenta.

Pentru ca mersul pe bicicleta este accesibil din punct de vedere economic, sigur, nepoluant si sanatos, duce la un stil de viata sustenabil intr-un oras sau in orice asezare omeneasca.

Bicicleta reprezinta un mod sustenabil de a transporta oamenii si produsele. In multe orase, 50% din toate produsele livrate pot fi distribuite pe bicicleta. In plus, cresterea cicloturismului ofera mai multe optiuni pentru cei care vor sa aleaga turismul sustenabil.

Printre beneficii se numara capacitatea cardiovasculara crescuta la efort, cresterea fortei si a flexibilitatii musculare, cresterea mobilitatii articulare, scaderea nivelul stresului, imbunatatirea coordonarii si posturii, intarirea oaselor, scaderea procentului de grasime corporala, preventie si management mai bun al bolilor, reducerea anxietatii si depresiei. Click4sport.ro ofera biciclete pentru toate stilurile!

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru