Extragerile loto sunt nelipsite din topul preferintelor romanilor in ceea ce priveste jocurile de noroc. Inca din urma cu multi ani de zile romanii isi incercau norocul la diferite extrageri loto, iar acum, faptul ca jocul de loto este accesibil si in mediul online reprezinta un mare avantaj.

Cu un cont deschis pe o platforma de loto online vei putea plasa biletele dorite in doar cateva clipe, de oriunde ai fi, participand la extrageri din intreaga lume.

Tocmai din acest motiv este util sa afli cum poti incepe si tu sa joci la loto pe internet. Nu trebuie sa urmezi decat cativa pasi simpli si vei putea beneficia ulterior de distractie la cele mai inalte cote. Iti prezint mai jos un tutorial de initiere in jocul de loto online si ce trebuie sa faci pentru a putea participa oricand doresti la extragerile de pe internet.

Alegerea unui site de loto online licentiat

Primul pas pentru a juca loto pe internet bineinteles ca este acela de a-ti alege o platforma favorita care sa iti puna la dispozitie jocul de loto. Cel mai important aspect este legat de licenta site-ului respectiv. Asadar, conform reglementarilor in vigoare, este absolut necesar sa alegi numai platforme licentiate la ONJN, fiindca altfel risti sa primesti o amenda de pana la 10.000 lei.

Exista multe site-uri cu licenta care iti ofera acces la extragerile loto, asadar vei avea de unde sa alegi. Tine cont si de bonusurile si promotiile acestor platforme, de aplicatiile pentru Android si iOS si de metodele de plata disponibile, astfel incat sa beneficiezi de cea mai buna experienta de joc posibila.

O astfel de platforma de top la care poti juca loto online este Betano si pentru mai multe detalii poti sa citesti informatii si pareri despre Betano.

Deschiderea contului

Odata ce ai stabilit pe ce site de gambling vrei sa te distrezi, urmeaza bineinteles deschiderea unui cont de jucator. Aceasta procedura este extrem de simpla si presupune numai completarea unui formular de inscriere. In cadrul acestuia iti vor fi solicitate mai multe informatii personale si informatii legate de cont, precum adresa de e-mail, numele complet, data nasterii, CNP, adresa etc.

Nu iti fa griji cu privire la siguranta datelor tale, fiindca platformele licentiate dispun de sisteme avansate de securitate, astfel ca orice informatie este pastrata in deplina siguranta.

Dupa ce completezi formularul va trebui sa iti activezi contul, prin accesarea link-ului de activare pe care il vei primi pe adresa de e-mail. 

Plasarea biletelor la loto

Acum ca ai un cont activ si fonduri disponibile in cadrul lui, poti trece efectiv la distractia propriu-zisa. Asadar, pentru a participa la loto online trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli, dupa ce te loghezi in contul de joc:

  • Selecteaza loteria preferata – vei observa in oferta sectiunii de loto o multime de loterii la care poti participa, zeci de loterii din intreaga lume, deci primul pas este sa te hotarasti la care dintre ele vrei sa participi
  • Alege extragerea dorita – in cadrul fiecarei loterii se organizeaza mai multe extrageri. La cele mai populare exista chiar si extrageri de mai multe ori intr-o zi, la unele chiar si din 5 in 5 minute. Trebuie asadar sa selectezi si extragerea exacta la care vrei sa iei parte
  • Alege numerele preferate – acum va trebui sa selectezi numerele dorite, printr-un simplu click pe acestea, iar ele vor fi adaugate pe biletul de joc
  • Selecteaza tipul de bilet – poti sa plasezi atat un bilet simplu (cu toate numerele selectate), cat si un bilet de tip sistem, in cadrul caruia poti apela la diferite combinatii de numere din cele selectate de tine
  • Plaseaza biletul – in final, nu iti ramane decat sa specifici miza cu care vrei sa joci biletul si sa apesi pe butonul de plasare a acestuia, iar el va fi plasat in doar cateva secunde. Ulterior nu trebuie decat sa mai astepti extragerea si sa vezi daca ai castigat

Concluzionand, dupa cum ai putut vedea, este extrem de simplu si intuivit sa incepi si tu chiar acum distractia la loteriile online. Nu ai cum sa intampini probleme chiar daca nu ai mai accesat niciodata jocurile de noroc de pe internet si vei avea parte de o experienta de joc captivanta.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment