Cum sa aduci pasiunea in dormitor?

Gama de vibratoare este foarte extinsa, motiv pentru care este necesar ca fiecare persoana sa stie exact ce cumpara, inainte de a descoperi ca produsul ales este unul nepotrivit.

Criterii de alegere a celor mai bune vibratoare

In timp ce majoritatea vibratoarelor au forma falica, cele mai multe persoane folosesc vibratoare pentru stimularea externa. Cele care sunt in cautarea unui vibrator numai pentru stimulare externa, ar trebui sa ia in considerare cumpararea unui vibrator din plastic dur.

Vibratoare din plastic dur tind sa fie mai puternice decat vibratoarele din cauciuc moale, sunt mai usor de curatat, nu se indoaie atunci cand sunt lipite de corp si permit ajustarea presiunii aplicate anumitor zone.

In gama vibratoare exterioare din plastic dur pot fi vibratoarele mici in forma de glont sau in forma de ou, sau vibratoarele mai lungi, in forma de bagheta. Pot fi vibratoare cu baterie sau vibratoare electrice.

Principalele diferente intre vibratoare pentru stimularea externa sunt:

  • rezistenta si calitatea motorului;
  • tipul de vibratie;
  • textura vibratorului;
  • forma, dimensiunea si culoarea.

Daca acesta este primul vibrator, atunci recomandarea este aceea de a alege unul cu vibratii ajustabile.

Din ce in ce mai multe vibratoare pentru penetrare sunt concepute pentru stimularea punctului G. Aceste vibratoare vor avea o curba in apropierea varfului, ceea ce faciliteaza stimularea punctului G, deoarece jucariile din cauciuc moale se pot indoi atunci cand sunt introduse in vagin. Vibratoarele pentru punctul G pot fi, de asemenea, utilizate pentru stimularea prostatei la barbati, cu conditia sa fie sigure pentru utilizare anala.

Persoanele interesate de siguranta materialelor folosite pentru jucarii sexuale pot opta pentru silicon sau plastic dur, iar daca achizitioneaza un vibrator mai putin costisitor din cauciuc il pot folosi cu prezervative, pentru a se asigura ca nu este absolut niciun risc.

Vibratoarele pentru penetrare si stimulare externa sunt o categorie speciala. Vibratoarele realizate in principal pentru penetrare vor avea adesea motoarele la baza, dar acestea sunt mai incomode si nu atat de functionale pentru a fi utilizate pentru stimulare externa. Daca motorul este aproape de varf, vibratorul poate fi utilizat cu usurinta pentru stimularea externa, pentru ca este mai usor de aplicat presiunea necesara pentru rezultate bune sau foarte bune.

Al doilea tip de vibrator care poate fi utilizat atat pentru penetrare, cat si pentru stimulare externa este vibratorul cu actiune dubla, care este realizat pentru penetrare si stimulare clitorala simultane. Cel mai popular dintre aceste vibratoare este Pearl, dar exista sute de variatii pe aceeasi tema.

Deoarece vibratorii cu actiune dubla fac mereu acelasi lucru s-ar putea sa nu fie cele mai bune vibratoare pentru incepatori. Persoanele care sunt in cautarea a ceva diferit sau sunt interesate de ideea de penetrare si de stimulare a clitorisului, ar trebui sa incerce acest tip de vibratoare.

Este important sa se verifice calitatea produsului, mai ales atunci cand este cautat vibratorul Pearl. Multe magazine numesc Pearl toate produsele cu stimulare duala, desi acest lucru este, de fapt, o minciuna, iar unele produse pot fi de calitate slaba.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments