Îți place să pariezi și pokerul este jocul tău preferat? Atunci cu siguranță îți dorești să-ți maximizezi șansele de câștig. Pentru a face acest lucru atunci când joci online, este important să profiți de toate avantajele oferite de cazinouri. Fie că este vorba de bonusuri fara depunere sau de participarea la anumite turnee, ocaziile de a pune mâna pe câștiguri cresc substanțial dacă joci în cunoștință de cauză. Iată ce este nevoie să faci!

 

Joacă mai des

Dacă vrei să faci bani jucând poker, va trebui să joci mai mult. Pare evident, nu? Din nefericire, Hollywood-ul ne-a condiționat să credem că a face bani în poker se rezumă la acel joc mare și la acea plată mare. Aceasta este o exagerare și aceste scenarii tind să fie puțin nerealiste. În lumea reală, a face bani la poker se reduce la a juca jocul pe care îl iubești și la a-l juca mai des.

De ce funcționează acest lucru? Jucând mai mult poker, înclini șansele în favoarea ta.

Sigur, această strategie ar putea crește șansele de a pierde bani (abordăm acest aspect mai jos), dar dacă joci mai mult, vei crește, de asemenea, șansele de a câștiga.

Cum să ai mai mult succes la poker • Refu Blog

Nu ignora pokerul online

Pokerul online poate face multe pentru jocul tău. Atât de mult, de fapt, încât următoarele două sfaturi se vor axa exclusiv pe modul în care să folosești pokerul online pentru a face mai mulți bani. Și da, poți juca poker folosind bani reali. Acestea fiind spuse, primul nostru sfat este că, dacă vrei să faci bani jucând poker, joacă poker online.

În plus, jocurile sunt întotdeauna disponibile. De asemenea, site-urile de poker online îți permit să întâlnești jucători cu diverse medii, stiluri de joc și experiență. După câteva sesiuni de poker online, ar trebui să devii un jucător mult mai bun, deoarece ai fost expus la mai multe scenarii și ai văzut cum să le gestionezi.

În cele din urmă, jocul de poker online te va expune la mai mulți jucători neexperimentați. Oricât de rece ar suna, găsirea unui jucător mai puțin calificat care face greșeli de bază este o modalitate excelentă pentru tine de a câștiga mai mulți bani jucând acest joc.

 

Buy-in-uri mai mici

Da, ai citit bine. Ar fi mai bine să joci cu buy-in-uri mai mici pentru a câștiga mai mulți bani la poker. La început, acest sfat poate părea contraintuitiv. Acest lucru se datorează faptului că un buy-in mai mic înseamnă, de obicei, un pot total mai mic, ceea ce înseamnă mai puțini bani.

La un anumit nivel, acest lucru este corect, dar, din nou, nu vom paria pe faptul că vei câștiga mai mulți bani prin intermediul unui pot uriaș. Vom juca un joc cu numere.

Un buy-in mai mic înseamnă că va fi nevoie de mai puțini bani pentru a începe să joci. Deși cheltuind mai puțini bani la început înseamnă că va fi nevoie de mai puține câștiguri pentru a începe să faci profit, buy-in-urile mai mici înseamnă, de asemenea, că vei pierde mai puțini bani.

Cum să ai mai mult succes la poker • Refu Blog

Raportează-te la jetoane ca la bani reali

O parte importantă din a face bani în poker înseamnă să nu pierzi bani în timp ce joci poker. Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să te gândești la aceste jetoane ca la niște dolari reali, pentru că, la sfârșitul zilei, sunt.

Dacă te gândești la jetoane ca la niște bani reali, este mult mai puțin probabil să îți asumi un risc prostesc, să mergi pe o mână slabă sau să faci altceva ce nu ai face cu banii tăi reali. Nu te sfătuim să joci strâns sau să nu îți asumi niciodată riscuri, dar nu uita că ideea este că vrei să faci bani. Și pentru a face asta, va trebui să păstrezi banii pe care îi câștigați.

 

Găsește adversarii potriviți

Acest lucru poate fi dificil de realizat în mod constant online, deoarece adversarii se vor schimba frecvent. Dar în viața reală, anumite săli și întâlniri de poker vor avea reputația de a avea mai mulți sau mai puțini rechini, profesioniști și escroci. Încearcă să găsești camere ocazionale atunci când vrei să faci bani, deoarece acestea vor atrage o mulțime mai puțin dificilă. Da, acest lucru nu este foarte frumos, dar scopul este de a face bani, așa cum se întâmplă în toate tipurile de jocuri de cazino.

 

Socializează cu alți pariori

Cei mai buni experți în poker învață constant unii de la alții, vorbesc despre jocul lor și se bazează pe prieteni pentru a deveni mai buni. Ar trebui să faci același lucru.

Deși nu vrei să joci des într-un anumit cazino terestru, găsește locul unde pariază profesioniștii, testează-ți jocul împotriva lor și cere-le sfaturi.

 

Rețeaua ta online

Pentru jocurile de poker online, este mult mai greu să faci prietenii de durată cu un avatar pe ecran. În plus, nu este nici pe departe atât de probabil să te întâlnești cu aceleași persoane online ca în persoană. Cu toate acestea, ar trebui să păstrezi o listă cu cei mai buni și cei mai răi jucători pe care îi întâlnești online, împreună cu tendințele lor.

 

Concluzie

Pentru a face bani din poker este nevoie de o bună strategie. Pe partea ofensivă, vrei să ieși pe teren și să faci ca numerele să lucreze în avantajul tău, jucând mai multe partide de poker. Mai multe jocuri înseamnă mai multe șanse de a face bani.

Cu toate acestea, nu este suficient să joci doar mai multe jocuri de poker. A face mai mulți bani cu pokerul înseamnă, de asemenea, să faci lucruri pentru a-ți crește profitul (prin jocuri cu intrări mai mici) și să joci inteligent atunci când ajungi la masă.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment