Cum sa alegeti compania potrivita pentru relocare internationala? • Refu Blog

Gasirea companiei potrivite pentru relocare nu este neaparat o misiune usoara. Si asta, cu atat mai mult cu cat mutarea are loc in alta tara din Europa. Insa, apelarea la serviciile unei companii care  sa va ajute cu transport marfa si mobila este cea mai sigura solutie daca va mutati in strainatate. O companie specializata va garanteaza transportul obiectelor in siguranta la noua dvs. adresa din tara de destinatie. Pentru o relocare internationala, asigurati-va ca alegeti cea mai buna companie de relocare care va raspunde nevoilor dvs. si va va insoti in toate etapele si formalitatile necesare. Noi va recomandam mutari.ro, firma care se ocupa cu transport mobila Bucuresti, in alte locatii din tara si oriunde in Europa, oferind clientilor masini cu dimensiuni diferite, pentru orice necesitate.

Care este pretul unei relocari internationale?

Cand va mutati si va stabiliti in strainatate, cea mai mare cheltuiala este, cu siguranta, cea pentru costul unei companii de relocare. Principalele variabile care determina pretul relocarii dvs. internationale sunt:

Volumul de marfa sau mobila ce trebuie transportata

Cu cat trebuie sa luati mai multe lucruri, cu atat relocarea va fi mai scumpa, deoarece preturile sunt partial determinate de greutatea si volumul incarcaturii;

Distanta

In functie de destinatie, costurile de transport vor fi mai mari;

Traseul de transport

Unele drumuri sunt mai mult utilizate decat altele si, prin urmare, vor fi mai ieftine datorita concurentei si a ofertei crescute, iar unele destinatii sunt mai bine deservite (tineti cont si de aspectul geopolitic al tarii dvs. de destinatie).

Multi factori afecteaza pretul unei relocari internationale si din aceste motive este dificil sa estimam un pret exact. Cu toate acestea, puteti gasi o oferta de transport international avantajoasa, pentru o relocare din Romania catre orice tara din Europa, la mutari.ro. Preturile practicate sunt accesibile si echipa profesionista va va duce obiectele personale si mobilierul in siguranta deplina la noua adresa.

Profesionistii unei companii specializate in relocari vor avea grija de ambalarea tuturor bunurilor dvs. Trebuie sa le permiteti expertilor internationali sa se ocupe de ambalarea obiectelor personale pentru export, pentru a va asigura ca obiectele de valoare calatoresc in siguranta.

Pentru unele articole care sunt usor deteriorabile, fragile sau valoroase, sunt necesare metode speciale de ambalare sau protectii suplimentare. Articolele fragile precum portelanul chinezesc, sticla, lampile sau tablourile vor fi ambalate corespunzator pentru a calatori in conditii bune si sigure.

Pentru a muta obiecte mari sau grele, cum ar fi un pian sau un vehicul, sunt necesare, de asemenea, cunostinte si echipamente specifice. Pentru a transporta aceste obiecte, uneori este necesar sa angajati mai multi operatori sau sa aveti nevoie de un tip de echipament specific pentru a evita deteriorarea.

Bunurile dvs. pot fi livrate in mai multe moduri, in functie de tara de destinatie, viteza dorita si bugetul dvs. Transportul rutier este modul cel mai des utilizat.

Mutari.ro mai ofera sai alte servicii. De exemplu, puteti apela la serviciul de depozitare a mobilierului. Daca nu aveti inca o locuinta proprie sau un loc de cazare si nu va puteti lua inca bunurile, puteti alege sa le depozitati pentru o perioada temporara. Daca nu sunteti inca sigur care va fi situatia dvs., mutari.ro va poate asigura, in conditii sigure si propice depozitarii, depozitarea tuturor pieselor de mobilier, pana cand va veti gasi o locuinta.

Ganditi-va la asigurare pentru o relocare internationala

Orice mutare in tara sau in strainatate este acoperita de o asigurare de relocare. Cu toate acestea, transferurile internationale implica distante lungi si perioade mai lungi de tranzit si este esential sa fiti pe deplin asigurat. Desi majoritatea agentiilor de transport international au asigurare de baza, va recomandam sa achizitionati o asigurare de  relocare pentru obiectele dvs. de valoare, intr-o suma echivalenta cu pretul de inlocuire al obiectelor sau cu valoarea curenta a acestora. Spre deosebire de mutarile interne, asigurarea obisnuita nu va acopera in afara teritoriului.

Pentru a reduce costurile de asigurare, ganditi-va mai intai la bunul pe care doriti sa il asigurati. Este in interesul dvs. sa cautati compania de asigurare care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. Discutati cu expertii de la mutari.ro pentru a va oferi cele mai bune solutii.

Alegeti compania potrivita pentru a va facilita relocarea internationala. Daca sunteti in cautarea unei companii care sa va ajute cu mutarea in alta tara, mutari.ro poate fi alegerea cea mai buna. Se remarca prin grija, professionalism, rabdare si rapiditate.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment