Găsirea unei companii SEO potrivite care oferă serviciile SEO potrivite pentru afacerea ta poate fi crucial. Cu timpul pe care îl petreci conducandu-ti afacerea si numarul crescand al companiilor SEO, poate fi o provocare sa gasesti una complet potrivita care nu arata bine doar pe hartie.

Alegerea unei agentii SEO poate fi o sarcina complicata pentru antreprenori și detinatori de afaceri. Lucrul important este sa știi cum sa distingi companiile care care au experienta vasta de cele care mai putina sau care invata din mers.

Aici sunt niște sfaturi pentru a gasi compania SEO potrivita pentru a-ti ajuta afacerea sa prospere.

Sa ai un scop clar in minte

Nu trebuie sa te pricepi la SEO, asta este treaba agentiei. Tot ce trebuie sa faci e sa iti determini scopul. Daca vrei sa incluzi SEO-ul in activitatile tale de marketing online, atunci poate fi pentru a atinge unul dintre urmatoarele scopuri:

  • cresterea traficului organic pe website-ul tau
  • cresterea vanzarilor online
  • imbunatatirea brand-ului
  • atragerea mai multor utilizatori
  • a incorpora o strategie de marketing cu o tinta specifica
  • gestionarea reputatiei
  • un serviciu pentru clienti mai bun per total

Verifica posibilele companii SEO si compara produsele si serviciile lor

Inainte de a te angaja in orice tip de parteneriat, trebuie sa stii ce se intampla acum pe piata. Cel putin la nivel de baza. Documentarea iti ofera informatii despre piata si ce fel de servicii pot oferi pentru afacerea ta.

Realizarea unei documentari de piata iti ofera si oportunitatea sa vezi ce exista pe aceasta piata si te ajuta sa diferentiezi o agentie profesionista de un amator.

Scopul tau aici este sa analizezi factorii principali care iti pot afecta afacerea. Acest lucru va asigura decizia corecta care te va ajuta si financiar.

Verifica experienta din trecut a companiei

Istoricul unei companii conteaza pentru ca este o marturie a caracterului companiei. Iti permite sa vezi de unde au venit, la ce nivel calitativ sunt serviciile lor, ce rezultate pot atinge, si de asemenea demonstreaza relatia lor cu clientii, asadar oferindu-ti o idee despre cat de demni de incredere sunt.

Poti afla multe despre o companie si rezultatele sale din trecut daca le verifici website-ul, citesti studii de caz, sau daca iei legatura cu ei si le ceri sa te uiti peste campanii mai vechi. Vei aloca resurse si energie acestei companii, deci este crucial sa ceri dovezi si sa te uiti la munca lor si la serviciile de marketing online pe care le ofera.

Vazand ce pot face, iti va creste increderea de care ai nevoie pentru a intra intr-un parteneriat cu agentia. Iti va oferi de asemenea liniste sufleteasca faptul ca aceasta companie care se va ocupa de performanta online a afacerii tale iti va da cele mai bune rezultate.

Verifica recenziile si referintele

Daca website-ul lor ti-a castigat aprobarea si ai verificat ca livreaza serviciile pe care le vrei, este timpul sa verifici recenziile clientilor. Le poti gasi fie pe webiste, fie pe diverse listari pe web. Poti afla multe despre o agentie bazat pe ce au de zis fostii clienti. Este important sa citesti recenzii si alte materiale, pentru ca SEO-ul poate face lucruri diferite pentru industrii diferite. De exemplu, strategiile SEO pentru dentisti cu siguranta nu sunt aceleasi ca si SEO-ul pentru contabili.

Verifica cat de bine comunicati sau va intelegeti prin a vorbi cu agentia

Poti afla mai multe informatii despre compania SEO pe care te gandesti sa o angajezi prin a pune intrebarile corecte. Comunicarea este cheia. Programeaza o intalnire cu un consultant SEO, indiferent ca este prin videconferinta, apel telefonic sau fata in fata. Trebuie sa iti faci o idee despre cat de bine va aliniati si cat de bine iti inteleg scopurile. De asemenea, este un mod bun de a pune intrebari si de a clarifica detalii. Prin comunicare, poti vedea cat de rapid raspund, cat isi valoreaza clientii, si sa iti faci o idee despre profesionalismul lor.

Intervievarea companiei SEO pe care vrei sa o angajezi este o oportunitate buna sa le cunosti procesul. Intreaba daca au experienta cu afaceri din industria ta, daca vei primi propriul tau manager de cont sau expert SEO, apoi intreaba despre cum functioneaza intregul sistem, precum si preturile SEO.

Verifica daca nivelul competentei lor este potrivita pentru cererile tale

Parteneriatul cu o agentie SEO poate face minuni pentru orice afacere; totusi, trebuie sa te asiguri ca agentia cu care intri in parteneriat este la curent cu trendurile si este o afacere reputabila. Parteneriatele bune se intampla cand le faci cu o companie care are control complet asupra domeniului lor. In acest mod, ei isi pot folosi cunostintele superioare in industrie pentru a recomanda o viziune mai buna si mai mareata decat cea pe care o aveai in minte initial.

Cere o propunere SEO

In final, cere o propunere SEO. Dupa ce te-ai intalnit cu compania si ati clarificat detaliile, ar trebui sa te uiti peste propunerea SEO, in special daca esti interesat sa lucrezi cu ei. Initial, ei vor crea o propunere care va avea toate detaliile implementarii campaniei tale SEO. Acest lucru te va face sa intelegi scopul proiectului si sa iti faci o idee clara despre proces. Este benefic, intrucat poti modifica orice parte dupa cum doresti.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment