Tenul gras este considerat de către multe persoane ca fiind cel mai greu de întreținut, pentru că ridică anumite probleme în ceea ce privește îngrijirea. Una dintre caracteristicile tenului gras este aceea că în zona T (frunte,bărbie, nas) se observă o strălucire a feței, cauzată de producția în exces de sebum. Practic sebumul este responsabil de dificultățile de îngrijire ale tenului gras, astfel că în cele ce urmează vom vorbi despre o gamă de cosmetice coreene care te poate ajuta să ții cât mai mult sub control producția de sebum.

Cosmeticele coreene Haruen – un ajutor pentru tenul gras, cu exces de sebum

Pe lângă faptul că excesul de sebum face ca pielea să arate strălucitoare, umedă sau transpirată, acesta mai influențează și alte aspecte care țin de îngrijire. Cantitatea excesivă de sebum poate duce la blocarea porilor și la apariția punctelor negre sau a coșurilor. Atunci când porii sunt obstrucționați, terenul devine favorabil pentru apariția inflamațiilor. Folosirea unor cosmetice dedicate acestei probleme, cum ar fi cele Haruen, pot ajuta la un control mai strict al cantității de sebum, ajutând astfel pielea să respire și să se păstreze curată. Tot ce trebuie să faci este să folosești rollerul special Oil Monster pentru a controla pe parcursul zilei felul în care arată tenul tău. 

Oil Monster este un roller piatra vulcanica ce poate fi folosit în orice moment al zilei, desigur, fără excese. Este suficient să îl utilizezi dimineața, în vederea curățării excesului de sebum și pentru a pregăti pielea pentru aplicarea machiajului. 

Oil Monster poate reduce cantitatea de sebum în timpul zilei, fiind cunoscut faptul că producția cea mai mare se realizează după-amiaza. Dacă folosești machiaj, nu este nevoie să te demachiezi pentru a folosi roller-ul cu piatră vulcanică. Poți masa ușor tenul, pentru că rolul său va fi de curățare a impurităților și în același timp și de reducere a cantității de sebum. Sebumul va fi absorbit de către roller, iar tenul va rămâne matifiat, fără a mai fi nevoie să aplici alte produse cosmetice care să constituie straturi impermeabile, prin care pielea să nu poată respira. 

Oil Monster te ajută și seara, după curățarea tenului cu ajutorul unei loțiuni de curățare. Roller-ul va curăța particulele rămase la nivelul tenului și îți va oferi o piele netedă și curată, pregătită pentru aplicarea celorlalte produse din rutina ta zilnică de îngrijire, cum ar fi produse cu retinol sau creme de față dedicate tipului tău de ten.

Cosmeticele coreene sunt deosebit de apreciate, acestea fiind cunoscute pentru accesul pus pe ideea de feminitate și îngrijire. Alege să îi oferi tenului tău îngrijirea pe care o merită și introdu în rutina ta și roller-ul cu piatră vulcanică Oil Monster. 

Image by Freepik

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment