a achizitiona un astfel de gadget, dar inca nu te-ai decis, este important sa stii care sunt modalitatile prin care un astfel de ceas inteligent poate fi util in fiecare zi. In acest sens in ceea ce urmeaza vei putea gasi principalele avantaje pe care le ofera un ceas care este intotdeauna conectat.

Esti mereu la curent cu notificarile

Primul aspect care vizeaza utilitatea unui ceas smart se refera la faptul ca vei fi intotdeauna la curent cu notificarile venite pe e-mail sau prin intermediul canalelor de social media. Daca nu vrei sa pierzi nici o oportunitate, dar in acelasi timp nu vrei sa ai mereu grija telefonului atunci cand esti in casa sau atunci cand iesi in oras, un ceas smart te poate ajuta intr-un mod foarte eficient.

Instrument pentru monitorizarea sanatatii

Auzim frecvent faptul ca un stil de viata sedentar este complet nesanatos pentru organismul nostru. Insa cum putem stii cand este momentul sa facem putina miscare, mai ales atunci cand programul inseamna multe ore petrecute intr-un scaun la birou sau la volanul masinii!? Ei bine, un ceas smart precum Watch GT3 Pro de la Huawei ofera foarte multe functii pentru masurarea sanatatii. De la informatii in timp real privind ritmul cardiac, pana la posibilitatea de a folosi functia de EKG, acest smartwatch poate fi folosit pentru o monitorizare eficienta a anumitor parametrii privind sanatatea.

Gasirea mai usoara a cheilor sau a unui dispozitiv pierdut

Cu totii am trecut prin situatii in care nu mai reuseam sa gasim cheile sau telefonul. Fie ca le-am ratacit prin casa, fie ca avem senzatia ca le-am pierdut prin oras, cu ajutorul ceasului inteligent putem gasi mai usor astfel de dispozitive inteligente sau cheile. Foarte multe dintre ceasurile smart au functie de gasire a unui dispozitiv la care este conectat ceasul in prealabil.

Instrument util pentru activitati sportive

Un alt aspect in care un ceas smart folosit in fiecare zi poate fi un instrument extrem de util este in cazul antrenamentelor si in timpul diferitelor activitati sportive. Ceasul smart purtat la incheietura mainii in timpul antrenamentelor la sala de fitness sau atunci cand iesim la alergat ne poate oferi informatii utile pentru stii mai exact efortul depus si caloriile pe care le-am ars in timpul antrenamentului. Spre exemplu modelul Watch GT 3 Pro de la Huawei propune peste 100 de antrenamente pentru foarte multe activitati sportive indoor sau outdoor.

Conectivitate in timpul altor activitati

In cele din urma merita sa amintim un alt mod prin care ceasurile smart se pot dovedi foarte utile atunci cand sunt purtate la incheietura mainii. Vorbim aici despre a fi conectat(a) chiar si atunci cand desfasori alte activitati. Fie ca faci curatenie, fie ca gatesti, fie ca mergi pe bicicleta, fie ca esti in bazin pentru a inota, prin purtarea ceasului smart la incheietura mainii vei fi mereu conectat(a) chiar si in timpul respectivelor activitati.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment