Daca renovezi bucataria apeleaza la Evivo - Refu.ro

Renovarile interioare trebuie tratate cu mare atentie, deoarece ele reprezinta o investitie care ne va insoti pe termen lung. Cea mai importanta investitie de acest fel, o reprezinta renovarea bucatariei – este locul in care ne petrecem o mare parte din timp, asadar trebuie sa fie bine gandita. Atmosfera din incapere, dar si ambianta trebuie sa ne placa vizual, dar sa fie si mobilata si cu piese confortabile de mobilier, astfel incat sa ne fie drag sa petrecem timp in acest loc, fie gatind, fie facand cu totul altceva. Daca iti doresti sa iti renovezi bucataria, pentru a-i oferi o infatisare noua, apeleaza cu incredere la Evivo. Cu Evivo, nu ai cum sa dai gres niciodata, deoarece site-ul va ofera tot ceea ce aveti nevoie, pentru a obtine rezultatele dorite.

Magazinul online Evivo a cucerit deja inimile a mii de clienti multumiti, atat de serviciile lor profesionale, cat si de produsele pe care le pune la dispozitie. Au intotdeauna colectii de produse cu preturi medii, dar si cu un design foarte atractiv, care cuprinde game de instalatii, accesorii si produse pentru baie si bucatarie. Cand vine vorba de chiuvete bucatarie, de exemplu, cele mai cautate raman acele chiuvete granit, deoarece acestea vin cu un design premiat international. La Evivo gasesti mereu chiuvete de granit de tip farmhouse sau highrise, cu montaj pe blat, la nivel cu blatul sau sub blat, clasice sau pe colt, in sute de configuratii si culori. In functie de producator, sunt disponibile chiuvete fragranit, chiuvete tectonit sau chiuvete de bucatarie magranit, cu minimum 80% granit in compozitia acestora.

Majoritatea produselor pe care le comercializeaza cei de la Evivo (chit ca vorbim de chiuvete, baterii bucatarie sau accesorii aferente), sunt insotite de garantii extinse si sunt disponibile in stoc, cu livrare in maxim 48 de ore, de la plasarea comenzii. Pentru ca isi doresc sa puna la dispozitie achizitii informate si potrivite, ofera permanent asistenta pe chat-ul online, prin telefon sau e-mail. Acest lucru le-a castigat increderea clientilor, care au revenit pe shop-ul lor si pentru comenzi ulterioare. Si realitatea este ca produsele lor de interior nu sunt doar placute din punct de vedere vizual, dar sunt si extrem de rezistente, fapt care le face sa merite toata investitia. Poti sa le vizitezi site-ul si sa studiezi gama lor de produse, ca sa iti formezi o prima parere despre acestea (design, culoare, forma, pret).

Daca vrei sa iti renovezi bucataria (sau baia), apeleaza cu incredere la Evivo – excelenta lor in acest domeniu nu a fost contestat, deoarece echipa lor are grija sa ofere, intotdeauna, cele mai profesionale servicii si cele mai calitative produse de design interior. Cu siguranta o sa gasiti ceva care sa va placa si pe care le doriti in incinta locuintei personale. Interesul lor pentru satisfactia clientului nu se opreste odata cu plasarea unei comenzi pe site – Evivo va mentine informati in legatura cu termenele de livrare ale produselor comandate si face tot posibilul sa remedieze situatiile mai putin fericite, atunci cand acestea apar. Trateaza fiecara comanda si client cu multa seriozitate, astfel incat sa se asigure ca vor oferi doar experiente demne.

 

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru