De ce ai nevoie de efectuarea unor teste engleza

Engleza este in prezent limba internetului. Se estimeaza ca 565 de milioane de oameni folosesc internetul in fiecare zi si aproximativ 52% dintre cele mai vizitate site-uri web din lume sunt afisate in limba engleza. Prin urmare, invatarea acestei limbi ofera acces la peste jumatate din continutul internetului, care altfel ar putea sa nu fie disponibil.

Pe site-ul eurocor.ro exista o multime de teste engleza prin care cursantii isi pot verifica nivelul, dar si aspectele la care ar trebui sa lucreze pentru a se imbunatatii.

In prezent, multe filme, emisiuni TV, carti si muzica sunt publicate si produse in limba engleza. Intelegand limba engleza, nu va mai trebui sa te bazezi pe traduceri si subtitrari. Accesand aceste medii, iti vei imbunatati continuu abilitatile de ascultare si citire in limba engleza. 

La ce te ajuta cunoasterea limbii engleze

Indiferent daca este vorba de distractie sau de munca, daca intelegi limba engleza, vei putea face schimb de informatii cu mai multi oameni online si vei putea folosi mult mai multe materiale de cercetare si studio.

Dupa cum s-a subliniat anterior, intrucat engleza este vorbita ca prima limba in 53 de tari si ca a doua limba in peste 118 de tari, invatarea limbii face mult mai usoare calatoriile in intreaga lume.

Inainte de a pleca intr-o vacanta, nu strica niciodata sa sustinem un test engleza pentru a verifica cat suntem de pregatiti.

Intr-adevar, anunturile aeroportului, orarele trenurilor, informatiile de urgenta si indicatoarele stradale sunt adesea disponibile in limba engleza, inclusiv in tarile in care limba materna foloseste un alt tip de alfabet. Este de la sine inteles ca, atunci cand calatorim intr-o tara in care nu vorbim limba, avem practic garantat ca vom gasi pe cineva care intelege cel putin o limba, si acea este limba engleza.

Ce rol are o limba straina studiata la nivel neurologic si cognitiv

Invatarea unei limbi straine iti imbunatateste abilitatile cognitive si analitice. Invatarea unei noi limbi poate fi dificila si implica o multime de exercitii mentale.

  Cercetarile  arata ca invatarea unui nou limbaj schimba structurile creierului, afectand partile creierului responsabile de memorie, gandire constienta si ne pot face mai creativ. Pe termen lung, bilingvismul poate mentine creierul puternic si sanatos pana la batranete si sustine abilitatile de concentrare si memorie.

Cunoaste cat de bine stii engleza cu ajutorul unor teste engleza avansati si mergi intodeauna doar inainte.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments