Compunere despre prietenie sau de ce ai nevoie de prieteni?

prieteniPoate că mulți vor spune că nu ai nevoie de prieteni, este posibil să fiu puțin de accord cu ei, doar puțin pentru că trebuie să fi atent la omul care-l cunoști și după aia îți este simplu să ii spui prieten sau „lasă-mă în pace”.

Dar prietenii sunt mai mult de atât, sunt niște oameni pe care inevitabil îi întâlnești și îi iubești pentru felul cum sunt ei, și în momentul ăla îți devin prieteni și împreună faceți o gramadă de chestii mișto, singur nu o să poți să le faci.

Am început să scriu despre prieteni pentru că eu, îi am pe cei mai tâmpiți, îi fac tâmpiți cu atâta pofta precum îi și iubesc, sunt oameni care îi vreau alături de mine și peste 20-30 de ani, atunci sper eu că vor fi glume mai bune și mult mai mature, dar până atunci o să vă scriu o întâmplare scurtă.

Pentru că eu am momente când mai fac și nopți albe din cauza simplului fapt că sunt binedispus și nu am somn, asta se întâmplă cam des în ultima perioadă, dar se mai întâmplă câteodată să merg la somn și devreme, devreme inseamnă în jur de ora 12.

Compunere despre prietenie sau text argumentativ despre prietenie?

Asta s-a întâmplat și acum o săptămână, când după 3 ore de somn, mă sună unul din prieteni și-mi zice așa (eu mereu răspund cu „da?”):
-Dormi? Eu i-am răspuns că da.
-Aaa, bine pa! Și închide telefonul fără să mai zică altceva.

Pentru că el la ora 3 avea chef să vorbească cu mine, mă așteptam să doarmă până pe la un 10-11, așa că la ora 8 dimineața îl sun, îmi răspunde mort de somn cu „Alo, da!”
-Ooo, bună dimineața, și pofta mare pe când o să mănânci, ia zi vrei să auzi cum mi se sparge oul fiert de masă? Îi zic eu așa cu un chef de caterincă incredibilă în mine.
-Lasă-mă să dorm frate! îmi zice el și imediat închide telefonul.

Cred că dacă aș putea scrie o dată pe săptămână câte o întâmplare cu și despre pretenii mei, dar nu mai fac o altă categorie că deja am prea multe, așa că dacă stau să mă gândesc bine, asta ar merge de o leapsă pe bloguri, pentru că nu sunt eu adeptul lor, în momentul de față simt că articolul ăsta merge ușor mai departe ca o leapșă.

Așa că îi nominalizez pe următorii bloggeri să-mi accepte aceasta leapsă: Ana si Alex, Daniel, Pato, Ciupanezul, Le lvy si Bogdan Niculae

PS: Dacă și tu ai prieteni tâmpiți, poți să preiei leapșa asta și să intri în hora noastră.

Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Krystal

ai nevoie de ei sa te sune la 3 noaptea?:))

Krystal

te’ai gandit ca poate a fost doar o greseala?:))

Bucur

eu ma feresc sa nu te sun dimineata mai devreme de 12 Am :))

silviu

Tot sa ai asa prieteni. Eu inca nu am :))