De ce iubim masina Bmw X3

 

BMW X3 oferă aproape tot ce ți-ai putea dori de la un SUV crossover. Motoarele pe benzina si diesel se simt energice și funcționează bine. În ciuda acestui atletism, X3 călărește lin și obține consum bun de combustibil pentru clasă.

Accelerare și putere

BMW X3 dispune de un motor turbo cu 2,0 litri cu patru cilindri, care scoate pana la 248 de cai putere. Este adaptat la o transmisie automată cu opt trepte. Acest motor oferă mai mult decât suficienta energie  pentru a muta acest mic crossover în orice situație de conducere.

Modelul de top X3 M40i este orientat spre performanță, fiind dotat cu un motor turbo încărcat de 3,0 litri cu șase cilindri, care produce 355 cai putere. Chiar simți toată această putere în plus când apesi acceleratia  și, potrivit reprezentantilor  BMW, M40i va trece de la zero la 100km/h în doar 4,6 secunde.

Aceste calificări fac din X3 unul dintre cele mai eficiente vehicule din clasă daca ne gandim la consum. Autonomia cea mai mare o au bineinteles motoarele diesel.

Aceasta bijuterie, cum este numita de o anume categorie de conducatori, intoarce priviri atunci cand isi face aparitia pe strazi. Foarte multe personae apeleaza la serviciile de inchirieri auto si aleg masina de inchiriat Bmw X3  datorita aspectului si calitatii masinii.

Manipulare și frânare

Direcția ascuțită a X3 și manevrabilitatea agilă se combină pentru a face acest SUV mai distractiv de condus decât multe alte SUV-uri compacte de lux. Dar este mai mult pentru acest BMW decât doar manevrarea priceperii; se plimbă confortabil pe majoritatea suprafețelor rutiere, iar garda ridicată a solului îl face să fie moderat capabil pentru lumină off-road. Există patru moduri selectabile care modifică dinamica de conducere după bunul plac. Tracțiunile cu roțile din spate sunt standard, iar tracțiunea integrală este disponibilă optional.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments