Oamenii joaca poker din diferite motive. Cel mai popular motiv este: distractia. Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de carti, motiv pentru care atrage oameni de orice varsta, nationalitate sau gen. Un alt motiv este posibilitatea de a castiga bani. Jucatorii, care sunt cu adevarat priceputi si cu succes castiga sume imense de bani. Bani pot fi castigate din turnee, carti sau streaming live pe twitch (sau alte platfome).

Exista numeroase alte motive pentru care infrumuseteaza frumusetea jocului. Pokerul, pentru mine, intr-un sens necesita fiecare lectie pe care ati invatat-o vreodata in viata si va cere sa invatati si mai mult. Oamenii se joaca pentru o multitudine de motive, inclusiv emotia de joc, plata chiriei, socializarea cu prietenii sau intalnirea cu noi oameni, scaparea de la locul de munca si stresul si orice alt motiv pentru cineva sa ia un hobby.

Ce zic altii despre poker?

Lou Krieger: „Cred in poker asa cum cred in visul american. Pokerul este bun pentru tine. imbogateste sufletul, accentueaza intelectul, vindeca spiritul si – atunci cand se joaca bine, hraneste portofelul.

Phil Hellmuth:” Indiferent cat de mult va puteti gandi la Holdem ca joc de carti jucat de oameni, in multe privinte este chiar mai valabil sa credem ca este un joc despre oameni care se intampla sa fie jucati cu carti „.

Anthony Holden :” Pokerul poate fi o ramura a razboiului psihologic, a unei forme de arta sau a unui mod de viata – dar este, de asemenea, doar un joc, in care banii sunt pur si simplu mijloacele de a pastra scorul.

De ce imi place mie pokerul?

  • Imi place pokerul, ma uit la el ca pe un sport si sunt foarte competitiv;
  • Imi place adrenalina pe care o obtii atunci cand esti aproape sa pierzi si nu ai nimic in mana, dar sper final toti se arunca si castigi mana;
  • Desigur, nu joc pentru a câștiga bani, de fapt am castigat pana acum din poker undeva la 400-500 lei;
  • Imi place sa joc cu oameni pe care nu ii cunosc ca asa vad si alte moduri de a invata jocul si mai bine, din privinta oamenilor;
  • Cand joc cu prietenii sau cineva din familie, imi place ca e un joc care distreaza pe toata lumea;
  • Pokerul este un joc de pricepere, nu de noroc cum spun unii;
  • Nu sunt cel mai bun la matematica, dar ma bucur foarte mult de matematica din spatele pokerului, de cote de mize si altele.

Daca nu joci inca poker iti recomand sa-ti cumperi un pachet de carti, sa citesti regulamentul de joc sau sa joci online jocuri ca la aparate, te vor invata foarte multe lucruri pe care le poti testa ulterior cu prietenii si de ce nu, sa participi si la turnee online sau offline.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru