Alegerea verighetei este o decizie ce trebuie luata de ambii parteneri. Si desi pana acum ceva vreme verighetele erau aceleasi, astazi tot mai multe cupluri aleg diferite formate de inele pentru nunta. Ambele sunt alternative la fel de valide care pot fi intotdeauna personalizate. Dar de ce sa alegi verighete diferite?

Traditia indica faptul ca verighetele trebuie sa fie aceleasi si, prin urmare, acei miri cu gusturi clasice vor dori sa respecte acest slogan. Elegante, sobre si atemporale sunt perfecte pentru cuplurile conventionale. Pentru cuplurile atipice in schimb, sau atunci cand partenerii nu au aceleasi gusturi in materie de bijuterii, pot fi alese verighete atipice.

Intrucat este o bijuterie pe care o vor purta in fiecare zi, verigheta trebuie sa fie confortabila si, in acest sens, este posibil ca acestea sa difere atunci cand facem alegerea. Se poate intampla, de exemplu, ca viitoarea mireasa sa prefere un inel cu strasuri, in timp ce viitorul mire prefera un design simplu, poate pentru ca nu este obisnuit sa poarte inele sau poate ca nu iubeste pietrele stralucitoare. Poti achizitiona verighete diferite in functie de ceea ce iti este mai confortabil de utilizat.

De asemenea, se poate intampla ca pur si simplu, asa cum am spus, sa aveti gusturi diferite, pe care le veti putea exprima atunci cand alegeti impreuna inelele. O verigheta din aur roz pentru ea si una din aur alb pentru el…sau poate tu vrei o verigheta cu model geometric, in timp ce ea opteaza pentru una de inspiratie vintage. Este absolut normal sa aveti idei diferite despre ceea ce va doriti ca verigheta.

Un alt motiv pentru a alege verighete diferite este ca acestea sa se completeze reciproc atunci cand sunt puse impreuna. Este un trend care a devenit la moda in ultima vreme si care consta, tocmai, in faptul ca inelele formeaza litere sau un desen atunci cand sunt puse unul langa celalalt. In acest caz, piesele sunt de obicei din acelasi material si stil, cu exceptia piesei care trebuie sa se potriveasca.

Indiferent daca optezi pentru aceleasi verighete sau pentru unele diferite, nu uita sa le alegi pe cele care spun ceva despre tine si despre jumatatea ta. Verigheta este un simbol al angajamentului si trebuie sa te indentifici cu ea.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment