De ce sa optezi pentru un sistem de alarma? Descopera-i beneficiile!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Gandeste-te la urmatorul scenariu! Pleci de acasa, catre birou sau catre supermarket, lasandu-ti grijile acasa si concentrandu-te pe drumul din fata ta. In urma ta, casa ramane goala complet, asteptandu-te pe tine sa te intorci inapoi si sa o gasesti la fel de primitoare ca oricand. Ba mai mult, inca isi concentreaza resursele pentru a-ti alimenta cu energie si caldura intreg spatiul in care tu te simti cel mai confortabil.

Deodata, usa ii este fortata, si cativa necunoscuti intra in interior, privind flamanzi in jur si nestiind cu ce sa inceapa. Decid ca electrocasnicele sunt un inceput bun! Apoi continua cu micile obiecte de valoare pe care le mai gasesc, precum si electronicele care au fost lasate, fara nicio grija, prin toate colturile. Casa ta priveste ingrozita la acest intreg sacrilegiu, complet neputincioasa, asteptandu-ti intoarcerea, pentru a-ti povesti cu dezolare si prin dezordine ce s-a intamplat.

Cum functioneaza un sistem de alarma modern?

E un scenariu care ti se poate intampla! E un scenariu care li s-a intamplat deja multor oameni care s-au intors linistiti la casele lor, pentru a observa ca nimic de valoare nu se mai afla in interior, prada a unor infractori care au profitat de un moment prielnic. E un scenariu pe care nu vrei sa il experimentezi orice ar fi!

sisteme de alarma

Imagineaza-ti, acum, ca draga ta casa ar avea puterea sa strige cat ar putea de tare ca un infractor a patruns in interior. Sa ii demaste, sa le strige intentiile si sa le strice planurile! Ei bine, chiar daca nu ar putea rosti cuvinte, cu siguranta ca tot ar putea sa traga un semnal de panica printr-un sistem de alarma performant! Iata cateva aspecte pe care vei fi tentat sa le iei in considerare:

  • Un sistem de alarma modern este capabil sa actioneze alarma la cel mai mic semn al prezentei umane. In functie de tehnologia utilizata, senzorii pot fi actionati de miscare, nivelul de dioxid de carbon sau chiar schimbarea temperaturii de interior ( pont – aici gasesti sisteme de alarma diversificate) 😀
  • Alarma este insotita de un cifru, care daca nu este introdus in cateva secunde, se transforma intr-un sunet asurzitor, care va speria orice infractor
  • In afara de intensitatea sunetului, alarmele pot fi conectate la sistemul unei firme de protectie si paza private, care va interveni in cel mai scurt timp posibil. Daca infractorii nu vor fi speriati de sunet, cu siguranta vor fi de domnii cu masca si muschi

Instaleaza-ti un sistem de alarma profesionist pentru siguranta maxima!

Nu doar ca trebuie sa achizitionezi un sistem de alarma profesionist, special pentru tipul tau de locuinta, dar trebuie sa fii sigur si ca este intr-adevar calitativ si ca va actiona la cel mai mic semn perceput de senzori. Trebuie sa ai in vedere, asadar, toate elementele care compun un astfel de sistem de alarma, nu doar alarma propriu-zisa. Conteaza enorm si centrala de alarma, si senzorii si sirenele, precum si accesoriile adiacente, tastatura si telecomanda intregului sistem de alarma. Impreuna, toate acestea te vor feri de prezenta hotilor la tine acasa!

De aceea, magazinul online InicInstal este pregatit sa iti ofere cele mai bune solutii in materie de sisteme de alarma, pregatite la preturi speciale pentru locuinta ta. Asigura-te ca nu iti mai lasi niciodata casa complet neprotejata si investeste intr-un scut impenetrabil pentru ea de la Inicinstal.ro. Siguranta inainte de toate!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Un sistem de alarma te scapa de griji, multumesc pentru informatie!