De ce trebuie să știi cum să ai grijă de părul lung?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

 

Momentul în care aveti părul la lungimea dorită, nu se termină aici. Trebuie să vă asigurați că aveți păr cu aspect uimitor, care este, de asemenea, moale la atingere. Părul care pare uscat și deteriorat va fi foarte greu de apreciat. Trebuie să minimizați capetele despicate și deteriorarea părului dvs. care poate fi mai greu decât credeți. De fiecare dată când ieșiti afară, va expuneti la diverse elemente care  pot distruge părul. Chiar și atunci când vă faceți baie și folosiți apă tare, acest lucru este suficient pentru a vă deteriora părul. Există, de asemenea, diferite lucruri care pot apărea atunci când ai părul lung. Câteva dintre exemple sunt următoarele:

  • Părul va începe să cada, astfel încât să puteți suferi de căderea părului foarte mult.
  • Este posibil să gasiti părul pe unele dintre elementele pe care le aveti acasă.
  • Părul  se va deteriora prea mult, încât nu mai știti ce să faceti.

Ați dori ca părul dvs. să fie sănătos și puternic, dar nu veți realiza acest lucru dacă nu aveți instrumentele potrivite pentru a utiliza. Unele dintre elementele de care aveți nevoie sunt următoarele:

  1. Perie de păr -Este posibil să nu-ți dai seama de acest lucru, dar peria potrivită de păr poate face o diferență foarte mare cu sănătatea generală a părului tău. Peria pe care o utilizați ar trebui să ajute axul părului să se netezească, astfel încât rupturile să se reducă enorm.
  2. Tratamentul hidratant – Dacă doriți ca părul dvs. să arate lung, neted și mătăsos, trebuie să il hidratați cu un tratament de hidratare par cu ulei de argan. Acesta este un lucru pe care îl puteți așeza pe păr o dată pe săptămână.
  3. Acoperirea parului – Utilizarea prosopului dvs. nu poate fi cea mai bună opțiune, mai ales că prosopul conține fibre care ar putea fi rele pentru firele de păr. Aceste fibre îți vor face părul uscat și fragil. Învelișul de păr vă poate scăpa de excesul de umiditate fără a vă deteriora părul.
  4. Huse de perne din satin – Puteți alege între mătase sau satin. Acestea vor fi foarte netede pe păr și nu vor provoca pagubele pe care le pot oferi husele de bumbac.
  5. Ulei de cocos – Dacă doriți un remediu la domiciliu care poate fi foarte eficient în îmbunătățirea stării părului dvs., nu trebuie să cautati departe. Puteți folosi ulei de nucă de cocos pe păr. Trebuie să puneți ulei de nucă de cocos pe păr peste noapte, astfel încât să vă pătrundă complet in păr.

După ce cunoașteți unele dintre elementele pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți starea părului dvs., sunteți gata să cunoașteți sfaturi pentru îngrijirea eficientă a părului lung.

 

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments